imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone 7 с по-издържлива батерия от iPhone 6s


След броени седмици, очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира, а колкото повече наближава любопитното събитие, толкова повече информация научаваме за неговите технически характеристики, функции и дизайн.

През изминалата седмица ви запознахме с висококачествените снимки на задния корпус, които може да си припомните тук, както и с един завършен вид на предполагаемия iPhone 7 Plus, който може да видите тук. Днес разполагаме с любопитна прогноза, според която, очакваното мобилно устройство ще предложи батерия с по-голям капацитет, в сравнение с тази, с която разполага iPhone 6s.

battery1

Информацията тръгва от Steve Hemmerstoffer от OnLeaks, който твърди, че iPhone 7 ще предложи 1960 mAh батерия – подобрението се равнява на 14% спрямо сегашното поколение iPhone, разполагащо с батерия от 1715 mAh. Промяната изглежда напълно логична и реална, а тя може да бъде допълнена и с нов, много енергоефективен процесор чип A10, заедно с редица софтуерни и хардуерни оптимизации, които допълнително ще удължат издържливостта на батерията в очакваното устройство.

Изображението, което може да видите по-горе в настоящата статия, ни показва и още една промяна в батерията на очакваното 7-мо поколение, което макар и да не е с гарантиран произход ни представя 7,04 ватова батерия – характеристика, която отново подобрява тази в сегашното поколение, която е със стойност от 6,61 вата на час.

iphone-6-plus-battery

Разбира се, вариант Plus на очакваното 7-мо поколение, който ще разполага с двойна камера и 3 GB оперативна памет, консумира значително повече енергия спрямо стандартния вариант, което предполага и батерия с по-голям капацитет. Устройството с по-голям размер разполага и с повече пространство в корпуса, където може да бъде разположена батерия с още по-голям капацитет, който прогнозно ще се равнява на 2915 mAh – отново увеличение спрямо iPhone 6s Plus, който разполага с батерия от 2750 mAh.

Повече информация, както за техническите характеристики, така и за размер и дизайн на очакваното устройство, може да научите тук, а ние ви припомняме, че iPhone 7 ще дебютира през месец септември, заедно с най-голямата 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да научите повече, като натиснете тук.

Източник: macrumors

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.