iphone-7-plus-portrait-mode-10-1-beta

Ето и няколко страхотни снимки от iPhone 7 Plus в режим Portrait

#Новини
2016. 09. 29.

Страхотното устройство, което разполага с 12 мегапикселова двойна камера, дебютира преди по-малко от месец, а заедно с него се запознахме и с най-новата актуализация на iOS. Съществените промени в мобилната операционна система, разбира се, не подминават и приложението Camera, което вече разполага с изцяло нов режим, наречен Portrait.

Съвсем стандартно, след като стартирате вашето приложение Camera и превключите на новия режим за снимане, вашето устройство ще активира една изключително любопитна функция, наречена Depth of Field. Ето, че сега просто трябва да се фокусирате върху желан обект, а заобикалящата го обстановка ще бъде замъглена автоматично, точно както е показано в горните видео кадри.

Благодарение на новата функция, вече по един съвсем лесен и бърз начин, след като преминете в режим Portrait, може да акцентирате върху дадена част от съдържанието или да приложите така наречения ефект Bokeh.

CFgIh3r

Страхотната нова функция е изпробвана от многобройните приятели на MacRumors, а те, разбира се, споделиха част от така наречените снимки с ефект боке, които може да разгледате в настоящата статия.

portrait-mode-pic-1

Повече за 12 мегапикселовата двойна камера, с която разполага iPhone 7 Plus, може да разберете, като посетите следната връзка.

portrait-mode4

С най-съществената, 10-та актуализация на iOS, която ще ви позволи да запазите вашите снимки в RAW формат, може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Добави коментар