iphone-7-space-black-imagazin-bg

Страхотен макет на iPhone 7 Plus в цвят Space Black

#Новини
2016. 08. 16.

След като преди броени дни ви запознахме с висококачествените снимки на очакваното през септември мобилно устройство iPhone 7 в цвят Gold, днес разполагаме и с допълнителни изображения с висока резолюция, но този път на 5.5 инчовия вариант Plus, а неговата разцветка е очакваната Space Black.

Любопитните изображения са предоставени преди броени часове от TechTastic, а цветът на очакваното устройство наподобява един по-тъмен вариант на Space Gray и отхвърля предположенията за появата на тъмносин цвят.

iPhone-7-Plus-space-black-1

iPhone-7-Plus-space-black-2

Обръщайки внимание на горната задна част на устройството веднага забелязваме и малка  промяна в двойната камера, с която ще разполага 5.5 инчовия вариант Plus. Висококачествената камера на устройство, което вероятно ще разполага с 3 GB оперативна памет, е изместена с още една стъпка към корпуса на устройството, а „любимата“ на всички „гърбица“ е една идея по-малка.

Макетът представя един доста по-изчистен и елегантен вариант на сегашното 6S поколение. В долната задна част на устройството забелязваме и наличието на три контактни точки, които отново подкрепят отхвърленото от последните прогнози твърдение от преди няколко месеца, което отразява появата на Smart Connector, подобен на този, с който разполага iPad Pro.

iPhone-7-Plus-space-black-3

За съжаление, подобно на предните висококачествени изображения, които представиха iPhone 7 в цвят Gold, днешните снимки отново не са в състояние нито да подкрепят, нито да отхвърлят наличието на нов вид Force Touch Home бутон, за който може да си припомните повече, като натиснете тук.

Всички прогнози и слухове, свързани с очакваното мобилно устройство, може да си припомните, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

Добави коментар