imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone 7 е подложен на още няколко впечатляващи теста


Преди броени часове ви представихме две изключително любопитни видеа, които ни показаха как iPhone 7 реагира потопен в различни видове течности, а ето че дойде време и за още няколко, съвсем очаквани тестове на новото устройство.

В днешното видео, което е предоставено от JerryRigEverything, ще разберете по какъв начин iPhone 7 реагира на различни степени нараняване, нагряване на екрана и, разбира се, натиск и опън. С любопитното видео, което е с продължителност почти 6 минути, може да се запознаете тук:

Хубаво е да знаете, че всички тестове, с които се запознахте в горните кадри, имат за цел единствено да представят какво може да се очаква от устройството при продължителна ежедневна употреба. Въпреки високата издържливост на iPhone 7, препоръчваме всеки потребител да се грижи и защитава своето 7-мо поколение iPhone точно, както всяко едно друго хардуерно устройство.

Първата част от настоящото видео представя изключително издържливи на нараняване екран, корпус, бутони и обектив на задната камера. Въпреки, че при по-голям натиск и контакт с остри предмети съвсем нормално iPhone 7 няма как да остане невредим, вероятно когато устройството попадне в джоб с ключове и монети, те няма да оставят традиционните следи от наранявания.

iPhone-7-back-scratch-test_1ffdbd50e3803e0fcd55d58a889ce81a-m

След като преминем през удивителния термо тест и манипулацията на единствения порт на устройството, които също показват завидни резултати, идва време и на последния, но за сметка на това изключително впечатляващ тест. Въпреки, че корпусът на iPhone 7 привидно доста прилича на този, с които разполага iPhone 6s, настоящите тестове ни запознават с една значително подобрена еластичност.

Ето, че при упражняване на един непринуден и, разбира се, в рамките на по-малка степен натиск в двата края на корпуса на устройството, след като заеме съвсем логичната форма на дъга, веднага след това той ще възвърне стандартната си, абсолютно права форма.

iPhone-7-bend-test_ed74549bf2ebc1f6f03b627d558545ef-m

Еластичността на материалите, с които може да се похвали iPhone 7, е завидна, но въпреки това не препоръчваме подобни опити, които биха нарушили изолацията на устройството, а в по-голяма степен дори биха предизвикали хардуерна повреда.

Според настоящите тестове, ежедневната употреба на iPhone 7 би оказала много по-малко негативно влияние върху страхотния външен вид на устройството, а повече за неговите характеристики, може да разберете, като посетите следната връзка.

Припомняме ви, че iPhone 7 дебютира с най-съществената, 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече тук.

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.