imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Очакваното 7-мо поколение iPhone ще разполага с 256 GB


В последната ни статия, свързана с вградената памет в очакваното 7-мо поколение iPhone, ви запознахме с доста правдоподобните слухове, според които базовото изпълнение на устройството ще разполага с 32 GB вградена памет, вместо традиционните 16 GB, за което може да си припомните, като посетите следната връзка.

Всеки един потребител на Apple устройство, независимо дали то е компютърно или мобилно, разполага с удобната възможност да съхранява каквато и да е информация в своя iCloud акаунт. Тази възможност е изключително удобна, особено когато вашето устройство разполага с по-малко вградена памет, която вече е заета.

iPhone-7-Plus-mockup-Jermaine-Smit-011

Разбира се, съществуват потребители, които не желаят да съхраняват лична информация, като снимки и видео съдържание в своя iCloud акаунт, а точно за тях очакваното 7-мо поколение iPhone вероятно ще предложи и изпълнение с вградена памет, равняваща се на 256 GB.

Промяната бихме определили като доста необходима, особено при положение, че използвате много често вградената висококачествена камера, а информацията за нея тръгна едва предни няколко часа от DigiTimes, позовавайки се на достоверни източници, като уебсайта MyDrivers и тайванската компания за проучвания TrendForce.

iPhone-7_preview_igw

Според източникът, производителите на NAND flash чипове приемат толкова много поръчки, че дори започват да повишават цената на база единица чип за съхранение. Голяма част от поръчките идват от Apple, като целта е именно изработването на вариант на iPhone 7 с вградена 256 GB памет.

Според прогнозата, очакваното 7-мо поколение ще заличи не само базовия вариант, който разполага с 16 GB вградена памет, но и този с налично пространство за съхранение от 64 GB. Предлаганите разновидности ще останат отново три, но този път базовото изпълнение ще разполага с 32 GB, след него ще се подреди най-високият вариант до този момент от 128 GB, а на последно място ще се запознаем с изпълнението, предлагащо завидните 256 GB вградена памет.

Очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира през септември заедно с най-голямата, 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече, като посетите следната връзка.

Всички очаквани и любопитни промени, свързани с iPhone 7, може да си припомните, като натиснете тук.

Източник: macrumors

iPhone SE buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.