imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Очакваният iPhone 7 с четири вградени тонколони


Въпреки, че според повечето анализатори и слухове, очакваният по-късно тази година iPhone 7 няма да предложи изключителни новости спрямо своя предшественик, френският блог Nowhereelse.fr предостави поредица от снимки на корпуса, които загатват наличието на четири колонки, подобно на iPad Pro.

Новата информация идва като допълнение към вече коментираната тема, която може да видите тук, в която ви запознахме със слуховете, че очакваното устройство ще бъде в комплект с безжични Bluetooth слушалки, а стандартният жак ще бъде премахнат, като на негово място ще бъде вграден втори говорител.

iPhone-7-Proto-Italien-01

Днешните снимки, които ни карат да смятаме, че очакваната седма серия на iPhone ще разполага с четири тонколони, са предоставени от италиански производител на корпуси, който твърди, че е получил официален прототип на основата.

iPhone-7-Proto-Italien-02

Като цяло, новите снимки на корпуса се препокриват с тези, които видяхме в предната ни статия, която може да видите тук, с малкото изключение, че забелязваме още две допълнителни решетки за говорители в горната лява и дясна част на основата. Следващата и последна малка разлика, която забелязваме, е изрязаното лого в задната част на корпуса, което ни загатва за наличието на светещата ябълка, традиционно разположена при някои мобилни компютри на Apple, като MacBook Air и MacBook Pro.

iPhone-7-Proto-Italien-03

Припомняме ви, че при по-голямата “Plus” версия на устройството, вероятно ще се запознаем със страхотната двойна камера и Smart Connector, точно, с какъвто е снабден и iPad Pro.

Въпреки очакваните любопитни промени, като цяло устройството вероятно няма да се различава коренно от своя предшественик по размер и дизайн, но за сметка на това ще дойде с очакваната 10-та версия на мобилната операционна система iOS, за която съществуват предположения, че ще предложи страхотни новости.

Всички слухове и концепции, свързани с очакваната 10-та версия на iOS, може да видите тук, а повече информация за мобилната операционна система ще имаме след провеждането на световната конференция на разработчиците, WWDC 2016, която ще се проведе между 13 и 17 юни.

Източник: macrumors

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.