imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нови снимки разкриват още подробности за iPhone 7


До официалното пускане на iPhone 7-мо поколение остават по-малко от три месеца, а с това се появяват и все повече слухове, снимки и предположения, отразяващи техническата характеристика на очакваното устройство.

Голяма част от прогнозите се препокриват, като почти всички анализатори предвиждат появата на двойна камера при вариант Plus, която ще бъде подкрепена с 3GB оперативна памет, за да може устройството да се справи с обработката на по-висококачествените снимки.

Вече ви запознахме и с предположенията, че iPhone 7 няма да разполага с 3.5 мм аудио изход. Устройството вероятно ще се предлага в комплект с безжични слушалки, а празното пространство от премахнатия жак ще бъде ангажирано с втори говорител, с което ще имате възможност да се наслаждавате на по-качествен, стерео звук.

iphone-71

Подробности, свързани с появата на двойната камера, може да видите тук, а днес разполагаме с още снимков материал на корпуса, предоставен от NowhereElse.fr. Въпреки, че промяната в размерите и дизайна на очакваното устройство няма да се различават значително от тези на сегашното 6/6s поколение, днешните снимки за пореден път ни потвърждават наличието на двойна камера при вариант Plus, а заедно с това виждаме и промяна в размера и на стандартната камера.

 

Интересните снимки показват ясно наличието на по-голям отвор, предназначен за задна камера при стандартния размер на устройството, което предполага, че всеки потребител на iPhone 7, не само на Plus варианта, ще може да се радва на по-качествени снимки.

Вижте още любопитни снимки, предоставени от FirstShotz:

Screen Shot 2016-06-26 at 11.36.24

Отново забелязваме липсата на отвор, предназначен за аудио изход, а той е заменен с появата на втора решетка, разположена абсолютно огледално на съществуващата до този момент, където вероятно ще бъде разположен и вторият говорител, с който ще имате възможност да се наслаждавате на вграденото стерео озвучаване.

Хоризонтално разположените антени в задната част на корпуса, както е видно от снимките липсват, а тяхната позиция вероятно е преместена в горната странична част, с което дизайнът на очакваното 7-мо поколение става още по-изчистен и елегантен.

Припомняме ви, че съществуват прогнози, според които вградената памет на iPhone 7 също ще претърпи промяна, която звучи доста логична. Базовата, 16 гигабайтова модификация ще изчезне, а капацитетът, който ще може да избира всеки потребител, ще е  вградена памет от 32 GB, 64 GB и 128 GB.

Въпреки, че това са само слухове, а снимките няма как да бъдем сигурни, че са реални, всички предположения са концентрирани около едни и същи подобрения, които вероятно ще срещнем в iPhone 7-мо поколение, което ще дебютира през месец септември.

Всички статии, свързани с iPhone 7 може да видите тук, а с очакваната мобилна операционна система iOS 10 може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.