iphone-7-space-black-imbg

Вижте как би изглеждал iPhone 7 в цвят Space Black

#Новини
2016. 07. 01.

Само преди няколко дни ви запознахме с възможността за появата на по-тъмен вариант на цвят Space gray в очакваното 7-мо поколение iPhone, който вероятно ще наподобява тоналността на стоманения Apple Watch, с цвят Space black. Цялата статия може да си припомните тук, а днес ще ви представим още няколко изображения, които демонстрират евентуалната промяна в цвета или по-вероятно наличието на допълнителен такъв.

Слуховете за по-тъмен вариант на Space gray, или както вече отбелязахме, че ще бъде “черен, но не съвсем”, са доста сериозни. Дизайнерът Мартин Хайек отново се притече на помощ, като създаде изображения, с които показва по какъв начин би изглеждало очакваното устройство в подобна разцветка.

darkspacegrayiphone72

Прогнозите за по-голяма камера, липсата на аудио изход, както и преместването на лентите на антените в горната и долна странична част на устройството са пресъздадени в изображенията на Хайек, които съвсем ясно показват един дълбок нюанс на сивото, който наподобява цвят Space Black на Apple Watch.

darkspacegrayiphone7

Любопитните изображения ясно показват наличието на един доста тъмен нюанс на сивото, който бихме казали, че е значително по-наситен от този, който срещнахме при 5-тото поколение iPhone.

28004479315_75fc2a3823_b

Слуховете за един по-тъмен вариант на Space Gray или наличието на цвят Space Black в очаквания iPhone 7 тръгнаха преди няколко дни от японския блог Mac Otakara, а любопитната прогноза вероятно отхвърля предположенията за поява на тъмно син вариант, за който може да си припомните повече, като натиснете тук.

Припомняме ви, че iPhone 7 ще дебютира през месец септември, заедно с най-голямата, 10-та актуализация на iOS, с дизайн, наподобяващ този на предходното 6s поколение, процесорен чип A10, по-голяма камера, наличието на двойна камера при вариант Plus, вграден в предната част на устройството Force touch Home бутон, както и много други на пръв поглед малки промени, които ни загатват за едно перфектно изпълнение на очакваното мобилно устройство.

Източник: macrumors

Добави коментар