imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Базовият модел iPhone 7 ще разполага с памет от 32GB


Очакваното седмо поколение на iPhone ще бъде пуснато само след няколко месеца, а днес разбрахме и за още едно любопитно предположение. Анализатор от IHS Technology публикува на стената на китайска социална медия твърдението, че базовият модел iPhone 7 ще разполага с 32GB памет, а добре познатата 16GB-това версия ще остане в миналото.

Промяната вероятно е дългоочаквана от голям брой потребители, а предположението се базира върху редица проучвания на доставчици, с които компанията от Купертино поддържа взаимоотношения. Допускаме, че има голяма вероятност този слух да стане факт, още повече, че IHS Technology ни показа своята точност, когато прогнозира появата на 4-инчов iPhone в началото на 2016 година, много месеци преди появата на поколение SE.

Следващото твърдение на анализатора засяга оперативната памет на устройството, като според него тя ще бъде 2 GB – точно толкова, с колкото разполага и настоящото поколение iPhone 6s. Не се споменава върху кой точно модел на очаквания iPhone 7 ще попадне акцента, за това приемаме, че предположението засяга цялото поколение, което е в разрез с твърдението на Минг-Чи Куо. Припомняме ви, че според него единствено „Plus“ вариантът на iPhone 7 ще разполага с 3GB оперативна памет, за да може да се справи с обработката на по-качествените снимки, предоставени от двойната камера, за което може да разберете повече тук.

Screen Shot 2016-05-31 at 10.57.21
Публикуваното твърдение в китайската социална медия

Други предположения ни разкриват, че очакваното устройство няма да разполага с аудио жак, а със стандартни безжични аудио слушалки. Наличието на Smart Connector, с какъвто разполага iPad Pro, също е доста коментирана тема, както и двойната камера, за която вече споменахме. За едно може да бъдем почти сигурни – очакваното седмо поколение iPhone няма да се различава по размер от настоящото, както и промените по външния вид ще бъдат изключително малки.

Очакваното ново поколение смартфони на Apple ще дебютира през септември месец с мобилна операционна система iOS 10, за която се предполага, че ще предложи изключителни новости, с които ще се запознаем по-подробно, след като бъде официално представена на Световната конференция на разработчиците WWDC 2016, която ще се проведе между 13 и 17 юни.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.