iphone-7-waterproof

Ето как iPhone 7 се представя потопен в различни течности

#Новини
2016. 09. 17.

Веднага след появата на бял свят на първите бройки от страхотното 7-мо поколение, започнахме да ставаме свидетели и на многобройни тестове на устройството, като голяма част от тях изпробват неговата доста любопитна и висока степен на водоустойчивост.

Новото поколение iPhone разполага с международен сертификат за издържливост IP67, за който може да разберете повече, като посетите следната връзка, а съобразно всички проведени тестове, имаме основания да се доверим на изключително високата изолация на устройството.

Ето и няколко любопитни видео кадри, които съвсем спокойно бихме определили като впечатляващи:

Компанията от Купертино гарантира, че iPhone 7 може да продължи своята безпроблемна работа при потапяне във вода на дълбочина от един метър, а настоящите тестове не само подкрепят това твърдение, но и ни запознават с неговата издържливост, когато е потопен в други течности, като газирана портокалова напитка и горещо кафе.

Тестовете са проведени при включено устройство, а за да бъде показана неговата безпроблемна работа, авторът на любопитното видео изпраща входящо телефонно повикване към iPhone 7, а в следващите кадри дори включва неговата камера, която определено функционира страхотно, дори под вода.

За да бъдем сигурни, че настоящите тестове не са изолиран случай, ето че в края на видеото страхотното 7-мо поколение iPhone претърпя и малка хардуерна манипулация, благодарение на която успяхме да надникнем в корпуса на устройството, където дори няма следа от потапяне във вода.

Поредните видео кадри, които показват издържливостта на iPhone 7, потопен в морска вода, може да видите тук:

Въпреки добрата изолация на устройството, Apple не препоръчва подводно снимане, нито периодичното потапяне в течности. Това е едно страхотно предимство, което би могло да защити вашето устройство при екстремни ситуации, но е хубаво да знаете, че с течение на времето iPhone 7 може да загуби част от своите изолационни качества.

Повече за iPhone 7 и iPhone 7 Plus може да разберете, като посетите следната връзка, а ние ви съветваме да не забравяте, че гаранционните условия не покриват повреда, вследствие потапяне на устройството в течности.

Със страхотната 10-та актуализация на iOS, която представлява неразделна част от iPhone 7, може да се запознаете, като натиснете тук.

Добави коментар