imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как iPhone 7 се представя потопен в различни течности


Веднага след появата на бял свят на първите бройки от страхотното 7-мо поколение, започнахме да ставаме свидетели и на многобройни тестове на устройството, като голяма част от тях изпробват неговата доста любопитна и висока степен на водоустойчивост.

Новото поколение iPhone разполага с международен сертификат за издържливост IP67, за който може да разберете повече, като посетите следната връзка, а съобразно всички проведени тестове, имаме основания да се доверим на изключително високата изолация на устройството.

Ето и няколко любопитни видео кадри, които съвсем спокойно бихме определили като впечатляващи:

Компанията от Купертино гарантира, че iPhone 7 може да продължи своята безпроблемна работа при потапяне във вода на дълбочина от един метър, а настоящите тестове не само подкрепят това твърдение, но и ни запознават с неговата издържливост, когато е потопен в други течности, като газирана портокалова напитка и горещо кафе.

Тестовете са проведени при включено устройство, а за да бъде показана неговата безпроблемна работа, авторът на любопитното видео изпраща входящо телефонно повикване към iPhone 7, а в следващите кадри дори включва неговата камера, която определено функционира страхотно, дори под вода.

За да бъдем сигурни, че настоящите тестове не са изолиран случай, ето че в края на видеото страхотното 7-мо поколение iPhone претърпя и малка хардуерна манипулация, благодарение на която успяхме да надникнем в корпуса на устройството, където дори няма следа от потапяне във вода.

Поредните видео кадри, които показват издържливостта на iPhone 7, потопен в морска вода, може да видите тук:

Въпреки добрата изолация на устройството, Apple не препоръчва подводно снимане, нито периодичното потапяне в течности. Това е едно страхотно предимство, което би могло да защити вашето устройство при екстремни ситуации, но е хубаво да знаете, че с течение на времето iPhone 7 може да загуби част от своите изолационни качества.

Повече за iPhone 7 и iPhone 7 Plus може да разберете, като посетите следната връзка, а ние ви съветваме да не забравяте, че гаранционните условия не покриват повреда, вследствие потапяне на устройството в течности.

Със страхотната 10-та актуализация на iOS, която представлява неразделна част от iPhone 7, може да се запознаете, като натиснете тук.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.