imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone 8 и един положителен анализ от Morgan Stanley


Вероятно вече знаете, че последните концептуални изображения на iPhone 8 позволиха на всеки от нас да се докосне до един изключително елегантен представител, но това не е всичко. Очакваните промени в поколението провокират доста сериозен интерес, а ние отправяме поглед към мнението на един топ анализатор от Morgan Stanley.

По всичко изглежда, че иновативната разработка ще счупи не една или две класации, но днес ще обърнем малко повече внимание на очакваните продажби. Според доклад на топ анализатора Katy Huberty, само в рамките на фискалната 2018 година, iPhone 8 ще може да се похвали поне с 20 процента пазарен дял, а при повече късмет, той може да заеме и цели 30 процента от питата.

02_iphone8_possible_concept

Предположението не ни изненадва по никакъв начин – все пак вероятно и вие очаквате с нетърпение юбилейното поколение, което ще разполага точно с три различни по размер варианта. Apple ще запази тези от 4.7 и 5.5 инча при iPhone 7, но между тях ще се появи един изцяло нов представител с диагонал на екрана от цели 5.8 инча.

iphone-8-touchbar-cover

Припомняме ви, че междинното поколение изглежда огромно само на пръв поглед. Разработката ще може да се похвали с извит във всеки край OLED екран, като декоративната рамка около него ще бъде премахната изцяло. В долната част ще откриете Touch Bar панел, подобен на този, с който разполага последното поколение MacBook Pro, но това няма да бъде единствената промяна.

iphone-8-flat-cover

Вграденият сензор за разпознаване на пръстов отпечатък ще премине през една доста сериозна техническа промяна. Неговото поле на действие вече няма да бъде концентрирано в една точка. Home бутонът също ще бъде премахнат, а част от предположенията загатват и за появата на иновативен лазерен сензор, който ще може да разпознае вашето лице с изключителна точност и бързина.

Повече за iPhone 8 може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: Cult of Mac

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.