imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone 8 и поредните интересни слухове за поколението


Представянето на iPhone 8 през септември наближава с всеки изминал ден, като заедно с това започваме да ставаме свидетели и на все по-достоверна информация относно техническите характеристики на предложението или поне на пръв поглед. Само преди два дни разгледахме няколко привидно реални снимки на основата и предното стъкло на очакваното поколение. Изображенията, за които може да разберете повече, като натиснете тук, подкрепиха никак не малка част от известните ни към днешна дата прогнози, но това е само началото.

Помните ли за производството на iPhone SE в Индия? Компанията възложи сглобяването на предназначените за местния пазар устройства на Wistron. По всичко изглежда, че Apple се опитва да стъпи доста сериозно в рамките на един от най-населените пазари в света, но днешната тема е малко по-различа, макар и свързана с изпълнителния директор на Wistron. Все пак преди да обърнем внимание на iPhone 8 ще направим едно последно отклонение.

01_A_supplier_couldnt

Според Business Insider в рамките на Индия може да се възползваме от следните предложения, които струват точно колкото един iPhone 6s:

  • 4 години средностатистически сметки за вода и електричество.
  • 4 години кабелна телевизия.
  • 4 години абонамент към мобилен оператор.
  • 1 година газ за автомобил.
  • 1 година хранителни стоки.
  • 5 самолетни билета за вътрешни полети в Индия.
  • 1 месец наем на апартамент с две спални.
  • 6 месеца наем на автомобил.

Оставяме горната съпоставка на заден план и ще разгледаме поредната и съвсем официална информация, която загатва за още една малка част от характеристиките на iPhone 8. Изпълнителният директор на Wistron в сряда, по време на годишната среща на инвеститорите, разказа малко повече за процеса по сглобяване на очакваното осмо поколение, но нека прегледаме точните думи на Robert Hwang:

Процесът по сглобяване на очакваното поколение iPhone не се е променил кой знае колко от този при всяко предно предложение. Основната разлика се крие в новата технология за безжично зареждане на вградената батерия и по-високата степен на водоустойчивост, спрямо iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

02_A_supplier_couldnt

По всичко изглежда, че прогнозите за възможност за безжично зареждане на Ming-Chi Kuo от KGI ще се окажат съвсем точни, но това е очаквано. Все пак този източник може да се похвали с доста надеждни предположения, а според изпълнителния директор на Wistron, вероятно с очакваното осмо поколение ще може да направим и някоя друга снимка под водата, въпреки че е прекалено рано да правим подобни заключения.

Повече за iPhone 8 може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: The Verge

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.