imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Любопитна прогноза за iPhone 8 в три различни размера


След като преди броени седмици се запознахме с iPhone 7, вниманието на Apple феновете започва да се насочва към очакваното през 2017-та година, вероятно 8-мо поколение iPhone. Въпреки оскъдните слухове и прогнози, всички предположения акцентират върху появата на iPhone, разполагащ с елегантна основа, изработена от стъкло.

Сигурни сме, че до началото на другата есен ще разполагаме с изключително подробна информация, отразяваща очакваното устройство. До тогава можем само да черпим информация от слуховете в интернет, а в настоящата статия ще ви запознаем с една от все още първите прогнози за iPhone 8.

Днешната любопитна прогноза е споделена от Nikkei, като азиатската агенция се позовава на информация, предоставена от анонимен производител на части и компоненти, необходими на Apple за изработката на очакванотo през 2017 г. ново поколение iPhone.

Концептуално изображение за iPhone 8
Концептуално изображение за iPhone 8

През 2017 г. се навършват точно 10 години от появата на първия iPhone, което прави очакванията към юбилейните устройства още по-високи. Според последните слухове, 8-мо поколение iPhone, за разлика от всеки свой предшественик, вероятно ще дебютира с размер на екрана от 4.7, 5 и 5.5 инча. Прогнозата би могла да бъде и достоверна, още повече като вземем предвид спекулациите за появата на трети размер и при вече настоящото 7-мо поколение.

Споделената информация отново подкрепя и слуховете за появата на изцяло нов корпус, изработен от стъклен материал. Според азиатската агенция, само най-голямото устройство ще може да се похвали с извит екран от край до край, а останалите 4.7 и 5 инчови устройства ще се задоволят с иновативен и изключително елегантен стъклен корпус.

Концепция за iPhone 8 без Home бутон
Концепция за iPhone 8 без Home бутон

Biel Crystal Manufactory and Lens Technology ще се ангажира с изработката, както на стъклената основа, така и на стъклените предна и задна част на устройството, които ще бъдат подкрепени с алуминиева пластина, допринасяща за издържливостта на корпуса.

Nikkei предупреждава, че плановете на Apple, отразяващи очакваното устройство все още не са потвърдени и по всяко време може да бъдат променени, а това, разбира се, може да измени до голяма степен и настоящата прогноза.

Повече за очакваното през 2017-та година, 8-мо поколение iPhone, може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: Nikkei

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.