imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone SE вече и в България – елате в магазини iStyle и го вижте!


Първите бройки от най-новия смартфон на Apple се очакват утре в магазини iStyle. Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на iPhone SE при вашия местен Apple експерт.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствените Apple Premium Reseller магазини в България – iStyle, а не за тези на мобилните оператори и други партньори на Apple за страната.

Кога и къде ще можем да си купим новия iPhone?

iPhone-SE-1За най-нетърпеливите от вас, iPhone SE от вчера е наличен за предварителна поръчка в онлайн магазина на iStyle. От утре, 7 април, ще можете да закупите смартфона и на място в четирите магазина iStyle в София, което е отлична новина за потребителите, които не искат да обвързват своята покупка на нов смартфон с договор с определен мобилен оператор и желаят да закупят отключено устройство.

За повече информация, следете утре ФБ страницата на магазини iStyle – https://www.facebook.com/iStyleBulgaria

Колко ще струват  iPhone SE 16 GB и iPhone SE 64 GB?

Най-мощният 4-инчов смартфон в историята се предлага в две разновидности – 16 GB (на цена от 960 лв. с ДДС), както и 64 GB (струващ 1170 лв. с ДДС), както и в цели четири цвята (сребрист, астро-сив, златен и, разбира се, превърналият се в любим на мнозина цвят розово злато).

block_2_bigimagelongЩе могат ли да бъдат закупени новите iPhone SE на изплащане?

Разбира се. За тези от вас, които предпочитат пазаруването на изплащане, сме се постарали да предложим изгодна оферта от Уникредит Кънсъмър Файненсинг. Имате възможност да закупите на разсрочено плащане за срок от 24 месеца и двата модела. Например: при покупка на iPhone SE 16 GB заплащате по 49.60 лв на месец за 24 месеца при фиксирани ГПР 23.84 % и ГЛП 21.57%.

Освен това предложение, на място в магазините можете да се запознаете и с условията, които предлагат другите два партньора на iStyle: БНП Париба – 5% отстъпка от крайната цена за клиенти, които изберат да се финансират през банката, и Тексим банк.

Защо iPhone SE?

block_4_bigimageЗаповядайте на място в магазините ни, за да се докоснете до най-новото малко бижу в портфолиото на Apple. Не се притеснявайте и тествайте бързината на A9 процесора (същия като при iPhone 6s), кристалното качество на 12 MP Live Photos снимки, направени от камерата на устройството (отново идентична с тази на iPhone 6s), и изпълнената с безброй удобни приложения iOS 9. Всичко това е побрано в компактния 4-инчов смартфон, който без проблем можете да използвате само с една ръка. Ако имате въпроси, Apple експертите в нашите магазини с най-голямо удоволствие ще ви дадат нужните отговори.

Ще има ли аксесоари за новите iPhone SE в деня на пускането им?

Естествено. Някои аксесоари за iPhone 5 и iPhone 5s (като калъфи, кабели, зарядни, слушалки и hands free устройства) са съвместими и с новия iPhone SE.

И сега, нашата специална изненада за най-ревностните фенове на Apple, които искат първи да имат новия iPhone SE! Всеки от вас, закупил утре на място в един от четирите магазина iStyle новия модел, ще получи подарък – калъф! Само от iStyle!

Очакваме ви утре следобед в магазини iStyle да посрещнем заедно новия iPhone SE!

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.