imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone и как да прехвърлите вашите SIM контакти


Страхотната десета версия на iOS може да ви предостави изключително широк набор от възможности, но днес ще отправим поглед към една не толкова нова и доста полезна функция за тези от вас, които за първи път се сдобиват с iPhone. Просто трябва да преминете през няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки и да прехвърлите всички вече съществуващи контакти от вашата SIM карта в паметта на устройството.

По всичко изглежда, че настоящите съвети покриват нуждите единствено на тези потребители, които точно в този момент преминават към iPhone и това е съвсем разбираемо. При положение, че сменяте своето поколение с някой по-нов вариант, вашите контакти и информация ще се прехвърлят по автоматичен начин, след като въведете своето Apple ID, а ние обръщаме внимание на всеки нов потребител.

iphone-sim-a

Вероятно вече се наслаждавате на своя нов iPhone, но за да приключите с всички първоначални настройки, просто преминете през Settings, след това докоснете върху Contacts и отправете поглед към долната част на екрана. Остава само да изберете Import SIM Contacts и сте готови. Всеки един от съществуващите контакти във вашата SIM карта е прехвърлен в новото устройство, но има и още нещо.

iphone-sim-b

Подредбата на всички контакти преминава съвсем стандартно по азбучен ред, но с една малка особеност. Вашето iOS устройство сортира контактите по фамилно име, а вие може да поправите това неудобство по един съвсем лесен начин. Отворете Settings, докоснете върху Contacts и потърсете Sort Order. Променете настройката на First Last, което се отнася и до Display Order и сте готови.

iphone-sim-c

Вече разполагате с възможност да откриете точно този контакт, от който имане нужда по съвсем лесен и стандартен начин. Просто докосвате върху Phone, преминавате към категория Contacts и сте готови.

Повече за iOS 10 и всички страхотни възможности на системата може да разберете, като посетите следната връзка.

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.