how-to-shoot-iphove-cover

Как да снимате с iPhone 7: съветите на Apple

#Съвети
2017. 05. 12.

Страхотното седмо поколение iPhone разполага с изключително сериозна основна камера, докато вариант Plus се характеризира с наличието на двойна такава. Никога не е било по-лесно да правите впечатляващи снимки и то без да извършвате никакви настройки, но все пак трябва да се съобразите с няколко основни изисквания. Няма нищо кой знае колко специално, а ние имаме една добра новина.

Официалната интернет страница на Apple може да се похвали с изцяло нов раздел, който ще ви запознае с много съвети и варианти за снимане. За да се възползвате от интересните инструкции, просто посетете тази връзка и изберете някое от предложенията, с които искате да се запознаете. Остава само да кликнете върху заглавието и веднага ще се стартира сравнително кратко видео, което със сигурност ще ви бъде от полза.

Всеки видео съвет е с продължителност от около 40 секунди и стандартно загатва за точно две стъпки. Вероятно най-сложните кадри разкриват как да направите вертикална панорамна снимка, а измежду всички останали съвети ще срещнете такива, като как да нагласите таймер за автоматична снимка, как да направите снимка с ефект боке или пък как да снимате без светкавица.

Като цяло новите съвети са предназначени за една не толкова напреднала част от потребителите, но измежду предложенията ще срещнете и малко професионални варианти, като как да направите снимка под правилен ъгъл, съобразно точно тази точка, от която идва светлината.

Повече за двойната камера при iPhone 7 Plus може да разберете, като посетите тази връзка, а с любопитните съвети може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: Apple

Добави коментар