imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да снимате с iPhone 7: съветите на Apple


Страхотното седмо поколение iPhone разполага с изключително сериозна основна камера, докато вариант Plus се характеризира с наличието на двойна такава. Никога не е било по-лесно да правите впечатляващи снимки и то без да извършвате никакви настройки, но все пак трябва да се съобразите с няколко основни изисквания. Няма нищо кой знае колко специално, а ние имаме една добра новина.

Официалната интернет страница на Apple може да се похвали с изцяло нов раздел, който ще ви запознае с много съвети и варианти за снимане. За да се възползвате от интересните инструкции, просто посетете тази връзка и изберете някое от предложенията, с които искате да се запознаете. Остава само да кликнете върху заглавието и веднага ще се стартира сравнително кратко видео, което със сигурност ще ви бъде от полза.

Всеки видео съвет е с продължителност от около 40 секунди и стандартно загатва за точно две стъпки. Вероятно най-сложните кадри разкриват как да направите вертикална панорамна снимка, а измежду всички останали съвети ще срещнете такива, като как да нагласите таймер за автоматична снимка, как да направите снимка с ефект боке или пък как да снимате без светкавица.

Като цяло новите съвети са предназначени за една не толкова напреднала част от потребителите, но измежду предложенията ще срещнете и малко професионални варианти, като как да направите снимка под правилен ъгъл, съобразно точно тази точка, от която идва светлината.

Повече за двойната камера при iPhone 7 Plus може да разберете, като посетите тази връзка, а с любопитните съвети може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: Apple

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.