imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone X идва в България!


Бихме искали да ви съобщим, че предварителни заявки за iPhone X ще могат да бъдат направени днес, 27 октомври, след 10:00! Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на юбилейното поколение iPhone у нас.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle и не касае мобилните оператори и останалите партньори на Apple за страната.

Защо iPhone X?

iPhone X маркира десетата годишнина от появата на първия iPhone. Смартфонът на Apple от най-висок клас е изпълнен с иновативни технологии, като FaceID – биометрична разработка може да разпознае лицето ви и да отключи вашия iPhone X само с един поглед; 5.8 инчовият OLED дисплей с резолюция от 2436 х 1125 пиксела и 458 ppi се простира от край до край на стъкления корпус на устройството; 12 МР двойна вертикална камера; 4 светкавици с различни тонове; A11 Bionic 6-ядрен процесор; 3 GB RAM и възможност за безжично зареждане, са само част от характеристиките на iPhone X. Повече подробности за юбилейния смартфон можете да видите тук.

Кога и къде ще можем да си купим новия iPhone X?

Още днес, 27 октомври, в 10:01 ч. можете да направите първи своята онлайн резервация на http://www.istyle.eu/bg/iphone.html или в някой от 5-те магазина iStyle. На 3 ноември ще се състои премиерата за България на iPhone X, едновременно със световния дебют на иновативната разработка. На тази дата устройствата ще бъдат налични в склада и в магазинната мрежа на iStyle, като с приоритет ще се обработват доставките на направените в периода 27 октомври – 3 ноември резервации.

Колко ще струва iPhone X?

Можете да разберете, като посетите нашия онлайн магазин след 10:00.

Какво трябва да знаем за записването, което започва съвсем скоро в 10:00?

iPhone X се предлага в 2 цвята: сребърен и астро сив. Различните конфигурации предлагат капацитет от 64 GB и 256 GB. Можете да направите своята предварителна поръчка за желаната от вас конфигурация в нашия онлайн магазин или на място в някой от петте магазина iStyle. В случай, че сте направили поръчката си коректно, заявеният модел iPhone X ще ви бъде доставен от 3 ноември.

Можете ли да резервирате онлайн и да платите на вноски?

Да, можете да направите онлайн резервация, като кандидатствате за покупка на продукта на равни месечни вноски, без първоначална вноска и без оскъпяване. Тази възможност е налична и при заявка на място в някой от магазините.

Ще има ли налични аксесоари за iPhone X?

Разбира се. Погрижили сме се да има достатъчно разнообразие от всички категории аксесоари, за да можете да изберете това, което най-много ви харесва.

Кога ще можем да тестваме новите iPhone-и?

Тези от вас, които искат първи да се докоснат до най-новите смартфони на Apple, ще очакваме на 3 ноември в 8 часа сутринта в петте магазина iStyle.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с идването на iPhone X в България. Следете Facebook страницата и онлайн магазина ни – стараем се да оповестяваме новините и промените максимално бързо. Очаквайте в iMagazin и нашето ексклузивно ревю на новия iPhone Х.

Вие, нашите читатели и клиенти, винаги получавате актуална информация за продуктите на Apple и офертите, които предлагаме в единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle.

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.