imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Искате да сте сред първите с iPhone XR в България? Ето какво да направите!


Бихме искали да ви съобщим, че предварителни заявки за iPhone XR ще могат да бъдат направени утре, 19 октомври в 8 ч. сутринта! Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на най-новото поколение iPhone у нас.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle, и не касае мобилните оператори и останалите партньори на Apple за страната.

На 12 септември Apple представи три страхотни нови iPhone поколения. За да си припомните повече за флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, които вече са налични в iStyle, натиснете тук, а за да се запознаете с iPhone XR – тук.

Ето и какво трябва да направите, ако искате да сте сред първите притежатели на iPhone XR в България. На първо място, трябва да заявите своя интерес и да се запишете на сайта на iStyle до утре сутринта в 8 ч., в случай, че вече не сте го направили. Това по никакъв начин не ви ангажира с покупка на устройство, но, ако имате такива намерения, може да ви осигури предимство. По този начин ще имате запазено място на виртуалната „опашка“ и в случай, че потвърдите, че искате да закупите някой от новите iPhone-и, той ще ви бъде доставен след 26 октомври или можете да го вземете на място в магазини iStyle след тази дата.

Кога и къде ще можем да си купим новия iPhone XR?

Утре сутринта в 08:01 можете да направите първи своята онлайн резервация тук или в 5-те магазина iStyle. На 26 октомври ще се състои премиерата за България на iPhone XR. На тази дата устройствата ще бъдат налични в склада и в магазинната мрежа на iStyle, като с приоритет ще се обработват доставките на направените в периода 19 – 26 октомври резервации.

Колко ще струва iPhone XR?

Можете да разберете, като посетите нашия онлайн магазин утре, 19 октомври, след 8 ч. сутринта.

Какво трябва да знаем за резервациите, които започват след броени часове?

iPhone XR се предлагат в цели 6 цвята: черен, бял, червен, син, жълт и коралов. Различните конфигурации предлагат капацитет от 64 GB, 128GB и 256GB. Можете да резервирате желаната от вас конфигурация в нашия онлайн магазин утре сутринта, както и на място в магазини iStyle в работното им време. В случай, че сте направили поръчката си коректно, заявеният модел iPhone XR ще ви бъде доставен от 26 октомври.

Ще има ли налични аксесоари за новите модели iPhone?

Погрижили сме се да има достатъчно разнообразие от всички категории аксесоари, за да можете да изберете това, което най-много ви харесва.

Кога ще можем да тестваме новите iPhone XR?

За тези от вас, които искат първи да се докоснат до най-новите смартфони на Apple, препоръчваме да следят Facebook страницата ни за повече информация.

И нашата специална изненада за всички фенове на Facebook страницата на iStyle!

Всеки ден от утре, 19 октомври 10:00 до 25 октомври 23:59, на Facebook страницата на iStyle ще бъде публикувано по едно видео с четири хаштага за новия iPhone XR. Споделяйки всеки ден видеото на стената си със съответните четири хаштага, автоматично ще бъдете включени в томбола за 50 лв. отстъпка при покупка на аксесоар в магазини iStyle или онлайн на www.istyle.bg.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с идването iPhone XR в България. Следете Facebook страницата и онлайн магазина ни – стараем се да оповестяваме новините и промените максимално бързо.

Така винаги ще сте в крак с актуалната информация за продуктите на Apple и продажбите им в единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.