imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Кой е най-популярният смартфон на Apple


Не трябва да забравяте, че освен с разпънат екран във всеки край и система за лицево разпознаване, iPhone XR може да се похвали и с цели шест различни разцветки на корпуса, докато основната разлика между разработката и отново новите Xs и Xs Max поколения се крие във вградената двойна камера, с която разполагат флагшип моделите. Повече за тях може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще ви запознаем с една интересна статистика или по-точно с най-популярните смартфони на Apple към днешна дата.

Според последните данни от преброяването на Mixpanel, въпреки сериозните си технически характеристики, новите iPhone поколения все още не са водещи, или поне ако разгледаме категория „популярност“, което е съвсем разбираемо. Все пак потребителите имат нужда от малко повече време, за да преминат към хитовите предложения и не само. Едва ли тази част от тях, която вече разполага, примерно с иновативното десето поколение ще смени своя актуален модел с някое от новите поколения, но това не означава по никакъв начин, че iPhone XR, iPhone Xs и iPhone Xs Max не са предпочитани от потребителите.

Най-популярният смартфон на Apple към днешна дата остава иновативното десето поколение, на което са заложили почти 12% от всички iPhone потребители, но има и още нещо. Ако съберем тази част от потребителите, които вече са преминали към някой от представените през септември на миналата година смартфони на Apple, отново достигаме до никак не малките почти 10%. Потребителите на осмото поколение и не неговия по-голям вариант Plus също се въртят около десетина процента, но нека разгледаме и най-популярния смартфон на Apple измежду последно представените варианти.

Противно на очакванията ни, това не е така нареченото по-бюджетно XR поколение. Призът отива при iPhone Xs Max с цели 3.69% спрямо 3.08%, а за да разберете повече за характеристиките, с които може да се похвали флагшип моделът, посетете тази връзка.

Източник: Cult of Mac

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.