imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iPhone Xs и новото Shot on iPhone видео на Apple


Когато избирате своя нов iPhone, трябва да вземете под внимание как ще го използвате. Големият дисплей на iPhone Xs Max би бил от полза на тези, на които им се налага да работят в движение, но има и още нещо. И двата флагшип варианта разполагат с вградена двойна камера, а ние ще ви запознаем с поредното Shot on iPhone видео на смартфона на Apple от най-висок клас.

Миналата година станахме свидетели на появата на “S” поколение, като iPhone Xs и особено iPhone Xs Max изглеждат като смартфони, които определено биха привлекли вниманието дори и на най-взискателните потребители. За радост, Apple дава нов живот на златния цвят корпуси, но нека разгледаме и интересните Shot on iPhone кадри.

Припомняме ви, че за разлика от по-бюджетното XR поколение, iPhone Xs и iPhone Xs Max се отличават с 12 мегапикселова двойна камера. Оптичната стабилизация на изображението също е двойна. Новият сензор е два пъти по-бърз, докато иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайли и отлични сенки.

Основните промени „под капака“ на поколение Xs и Xs Max се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон. Той функционира в 4 и 6 ядрен режим и е с до 50% по-бърз от A11 Bionic, който може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона. iPhone Xs и iPhone Xs Max са налични в златен, сребърен и астро-сив цвят, с опции от 64 GB, 256 GB и цели 512 GB памет и идват с инсталиран iOS 12.

Източник: YouTube

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.