imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Искате да сте сред първите с iPhone Xs и iPhone Xs Max в България? Ето какво да направите!


Бихме искали да ви съобщим, че предварителни заявки за iPhone Xs и iPhone Xs Max ще могат да бъдат направени след полунощ! Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на най-новото поколение iPhone у нас.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle и не касае мобилните оператори и останалите партньори на Apple за страната.

На 12 септември Apple представи три страхотни нови iPhone поколения. За да си припомните повече за флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, натиснете тук, а за да се запознаете с iPhone Xr, който очакваме към края на октомври – тук.

Ето и какво трябва да направите, ако искате да сте сред първите притежатели на най-новите iPhone-и в България. На първо място, трябва да заявите своя интерес и да се запишете на сайта на iStyle до полунощ, в случай, че вече не сте го направили. Това по никакъв начин не ви ангажира с покупка на устройство, но, ако имате такива намерения, може да ви осигури предимство. По този начин ще имате запазено място на виртуалната „опашка“ и в случай, че потвърдите, че искате да закупите някой от новите iPhone-и, той ще ви бъде доставен след 28 септември или можете да го вземете на място в магазини iStyle.

Кога и къде ще можем да си купим новите iPhone Xs и iPhone Xs Max?

Тази нощ в 00.01 ч. след полунощ можете да направите първи своята онлайн резервация тук. Утре, 21 септември, резервации за новите модели могат да се правят и онлайн, и в 5-те магазина iStyle. На 28 септември ще се състои премиерата за България на iPhone Xs и iPhone Xs Max. На тази дата устройствата ще бъдат налични в склада и в магазинната мрежа на iStyle, като с приоритет ще се обработват доставките на направените в периода 21 – 28 септември резервации.

Колко ще струват iPhone Xs и iPhone Xs Max?

Можете да разберете, като посетите нашия онлайн магазин след полунощ.

Какво трябва да знаем за резервациите, които започват след броени минути в полунощ?

iPhone Xs и iPhone Xs Max се предлагат в 3 цвята: gold, silver, space gray. Различните конфигурации предлагат капацитет от 64 GB, 256 GB и 512 GB. Можете да резервирате желаната от вас конфигурация в нашия онлайн магазин след полунощ, както и на място в магазини iStyle. В случай, че сте направили поръчката си коректно, заявеният модел iPhone Xs и iPhone Xs Max ще ви бъде доставен от 28 септември.

Ще има ли налични аксесоари за новите модели iPhone?

Погрижили сме се да има достатъчно разнообразие от всички категории аксесоари, за да можете да изберете това, което най-много ви харесва.

Кога ще можем да тестваме новите iPhone-и?

За тези от вас, които искат първи да се докоснат до най-новите смартфони на Apple, препоръчваме да следят Facebook страницата ни за повече информация.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с идването iPhone Xs и iPhone Xs Max в България. Следете Facebook страницата и онлайн магазина ни – стараем се да оповестяваме новините и промените максимално бързо.

Така винаги ще сте с актуалната информация за продуктите на Apple и продажбите им в единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.