imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iStyle Витоша има рожден ден – нека го отпразнуваме заедно подобаващо!


За пореден път е време за празненства с магазини iStyle и продуктите на Apple, защото iStyle Витоша отбелязва своя рожден ден! В духа на традициите, отново сме предвидили множество отстъпки на продуктовите линии от вашия любим бранд.

За любителите на вечно стилните Mac

Няма как да не започнем с класиката от портфолиото на Apple – Mac. В рамките на рождения ден на iStyle Витоша, Mac настолните и преносими компютри ще бъдат ваши с 10% отстъпка. За водещите динамичен и изпълнен с движение живот, MacBook, MacBook Air и MacBook Pro са точният избор. Любителите на традиционно по-мощното преживяване на десктопите, могат да се спрат на традиционното iMac преживяване. По-компактно ориентираните от вас, вероятно ще отправят поглед към деликатната функционалност на Mac mini.

Mac с намаление само в iStyle Витоша.

За феновете на мобилната комуникация

Забелязваме, че сред материалите ни на особено голям интерес се радват по-мобилните Apple продукти. Отпразнуваме този факт с 10% отстъпки на всички модели iPad, на които може да се насладите. За класиците това са iPad Air 2 или iPad Air; любителите на минимализма може пък да заложат на iPad mini 4, iPad mini 3 и iPad mini 2. За търсачите на нещо „про“, iPad Pro ви очаква със своя 12.7-инчов страхотен екран.

Безспорният любимец на публиката: iPhone, пък ще може да закупите с 5% отстъпка. Това важи както за iPhone 6s и iPhone 6s Plus преживяването, така и за iPhone 5s – за по-носталгично настроените.

iPhone-6s-megerkezett-cover-746x419

Същевременно разбираме, че пълният чар на качествената мобилна комуникация се допълва от елегантните калъфи, с които и iPhone, и iPad са известни. Във връзка с това, на рождения ден на iStyle Витоша ще може да закупите избрани калъфи за iPhone 6 и 6S, iPad и iPod с 30% отстъпка. Калъфите за iPhone 5 и iPhone 5s пък ще са налични с още по-значително намаление – 50%!

За по-музикално настроените

Музиката винаги е на мода, както и качествените предложения на Apple и магазини iStyle в тази насока. А щом iStyle Витоша има рожден ден, значи музиката ще се лее още по-обилно. Може да изберете да ѝ се насладите с 10%-ови отстъпки чрез iPod фамилиятаот класиката на iPod Shuffle до любимия iPod nano или мултимедийното устройство, което представлява iPod touch.

Меломанията ви ще бъде допълнена от 15% намаление при доказаното качество на слушалките, предлагани от магазини iStyle. Същото важи и за колонките, които ще донесат кристалния звук на JBL, Marshall и много други лидери в бранша директно във вашия дом.

За спортните натури

Пролетта дойде, а с нея – и по-благоприятното време за активно спортуване. iStyle Витоша допълва мотивацията ви с 10% отстъпка на продуктите, които ви вдъхновяват да спортувате или да водите един още по-здравословен начин на живот.

ChargeHRLifestyle2

И за светъл финал…

Светлият дом е уютен дом. За рождения си ден iStyle Витоша ви подарява 10% намаление на осветителните тела с неотразимо качество Philips, за да добавите още една нотка комфорт към вашия любим дом.

Направете своя избор и зарадвайте свой близък, приятел, половинка – или пък себе си, за рождения ден на iStyle Витоша. Очакваме ви днес, 18 март, от 10 до 20 ч., в магазин iStyle на булевард Витоша 25. Нека празнуваме заедно!

iPad Jan Promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.