imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iStyle Витоша има рожден ден – нека го отпразнуваме заедно подобаващо!


За пореден път е време за празненства с магазини iStyle и продуктите на Apple, защото iStyle Витоша отбелязва своя рожден ден! В духа на традициите, отново сме предвидили множество отстъпки на продуктовите линии от вашия любим бранд.

За любителите на вечно стилните Mac

Няма как да не започнем с класиката от портфолиото на Apple – Mac. В рамките на рождения ден на iStyle Витоша, Mac настолните и преносими компютри ще бъдат ваши с 10% отстъпка. За водещите динамичен и изпълнен с движение живот, MacBook, MacBook Air и MacBook Pro са точният избор. Любителите на традиционно по-мощното преживяване на десктопите, могат да се спрат на традиционното iMac преживяване. По-компактно ориентираните от вас, вероятно ще отправят поглед към деликатната функционалност на Mac mini.

Mac с намаление само в iStyle Витоша.

За феновете на мобилната комуникация

Забелязваме, че сред материалите ни на особено голям интерес се радват по-мобилните Apple продукти. Отпразнуваме този факт с 10% отстъпки на всички модели iPad, на които може да се насладите. За класиците това са iPad Air 2 или iPad Air; любителите на минимализма може пък да заложат на iPad mini 4, iPad mini 3 и iPad mini 2. За търсачите на нещо „про“, iPad Pro ви очаква със своя 12.7-инчов страхотен екран.

Безспорният любимец на публиката: iPhone, пък ще може да закупите с 5% отстъпка. Това важи както за iPhone 6s и iPhone 6s Plus преживяването, така и за iPhone 5s – за по-носталгично настроените.

iPhone-6s-megerkezett-cover-746x419

Същевременно разбираме, че пълният чар на качествената мобилна комуникация се допълва от елегантните калъфи, с които и iPhone, и iPad са известни. Във връзка с това, на рождения ден на iStyle Витоша ще може да закупите избрани калъфи за iPhone 6 и 6S, iPad и iPod с 30% отстъпка. Калъфите за iPhone 5 и iPhone 5s пък ще са налични с още по-значително намаление – 50%!

За по-музикално настроените

Музиката винаги е на мода, както и качествените предложения на Apple и магазини iStyle в тази насока. А щом iStyle Витоша има рожден ден, значи музиката ще се лее още по-обилно. Може да изберете да ѝ се насладите с 10%-ови отстъпки чрез iPod фамилиятаот класиката на iPod Shuffle до любимия iPod nano или мултимедийното устройство, което представлява iPod touch.

Меломанията ви ще бъде допълнена от 15% намаление при доказаното качество на слушалките, предлагани от магазини iStyle. Същото важи и за колонките, които ще донесат кристалния звук на JBL, Marshall и много други лидери в бранша директно във вашия дом.

За спортните натури

Пролетта дойде, а с нея – и по-благоприятното време за активно спортуване. iStyle Витоша допълва мотивацията ви с 10% отстъпка на продуктите, които ви вдъхновяват да спортувате или да водите един още по-здравословен начин на живот.

ChargeHRLifestyle2

И за светъл финал…

Светлият дом е уютен дом. За рождения си ден iStyle Витоша ви подарява 10% намаление на осветителните тела с неотразимо качество Philips, за да добавите още една нотка комфорт към вашия любим дом.

Направете своя избор и зарадвайте свой близък, приятел, половинка – или пък себе си, за рождения ден на iStyle Витоша. Очакваме ви днес, 18 март, от 10 до 20 ч., в магазин iStyle на булевард Витоша 25. Нека празнуваме заедно!

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.