imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нови модели iPod се появиха в iTunes 12.2!


Преди време изразихме съмнения в бъдещето на емблематичния музикален плеър на Apple – iPod. Дали от компанията от Купертино не са на път да ни опровергаят, изкарвйки цяла гама от нови модели iPod?

Някои потребители с набито око (и сайтът MacRumors) забелязаха нещо интересно в iTunes 12.2: iPod-и, които още не съществуват. Последната версия на софтуера на Apple за възпроизвеждане на музика съдържа изображение, показващо iPod touch, iPod nano и iPod shuffle в цветове, които не са характерни за настоящата продуктова гама. iPod touch е показан в тъмно-син цвят, iPod nano – в златен, а iPod shuffle – в ярко-розов.

Според AppleInsider новите цветове ще бъдат налични за цялата гама iPod-и
Според AppleInsider новите цветове ще бъдат налични за цялата гама iPod-и

Иначе, на външен вид тези плеъри изглеждат по съвсем същия начин, както продаваните в момента от Apple. Важният въпрос обаче е: какво има под обвивката? Ще можем да отговорим, когато тези продукти бъдат представени официално. Снимката дава индикации за леко освежаване, но ние се надяваме от Apple да ни изненадат с нещо повече. Все пак iPod гамата не е получавала актуализация от доста време. А определено хардуерът на iPod- ите има накъде да се подобрява. Ще чакаме и ще стискаме палци през септември да се случи нещо интересно на iPod фронта.

Източник: TheVerge

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.