imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Изцяло нов iPhone SE през март 2018 година?


Към днешна дата сме разгледали няколко концептуални варианта на iPhone SE с разпънат екран, премахнат Home бутон и вградена TruDepth камера в предната горна част на устройството, но нищо не може да се сравни с работата на дизайнерите от Concept Creator. Изображенията на устройството, особено неговото видео представяне ни карат да искаме да се запознаем с подобен смартфон колкото се може по-скоро, а според Economic Daily News – Taiwan това ще се случи през първата половина на следващата година, макар и с една не толкова малка разлика.

Според последния доклад на медията, с производството на очакваното устройство ще се ангажира базата на Wistron в Индия, докато промените в него няма да са толкова сериозни, колкото ни се иска. Просто обновен процесорен чип А10 Fusion, 2 гигабайта оперативна памет, основна памет от 32 или 128 гигабайта, 12 мегапикселова задна камера и по-сериозна батерия от 1700 mAh, но не и разпънат екран във всеки край, премахнат Home бутон и вградена TrueDepth предна камера в горния край на предложението.

Economic Daily News застава зад твърдението, че обновеното поколение SE ще се появи някъде през март месец 2018 година, но все пак не трябва да забравяме, че медията не само не разкрива своите източници, но и често споделя не толкова точни прогнози. Диагоналът на екрана на едно предполагаемо устройство с премахнат Home бутон може да се доближи значително до този, с които се отличава iPhone 6, 7 или пък 8 към днешна дата и то при идентични външни размери с тези на актуалното поколение SE. Едно такова изпълнение обаче определено би оскъпило смартфона.

Припомняме ви, че към днешна дата iPhone SE се отличава с процесорен чип A9, оперативна памет от 2 гигабайта, основна от 32 или 128 гигабайта, 4 инчов диагонал на екрана и 12 мегапикселова камера от задната страна на корпуса, а за да се запознаете със страхотната концепция на Concept Creator, просто посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Xr order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.