imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Изцяло новото Newton Calendar приложение за iOS 11


Ако игнорираме заложеното приложение Mail и във вашето iOS устройство, може би най-добрата конкурентна разработка от категорията е Newton Mail. Разпределението и начинът на работа на предложението са изключително семпли, но явно неговите разработчиците вече могат да се похвалят и със своя втори и то отново доста приличен вариант за вашия iPhone или iPad.

Достатъчно е само да хвърлите един бърз преглед на началната страница на изцяло новото приложение Newton Calendar и ще се запознаете с всички срещи и събития, които ви очакват през настоящия ден и не само. Подобно на своя мейл клиент и тази разработка на CloudMagic се отличава с доста лек начин на работа и изключително изчистен дизайн. Разпределението на всеки раздел, елемент или бутон е доста интуитивно, но за да се възползвате от приложението, трябва да отговаряте на няколко малки изисквания.

Ако вашето устройство вече разполага с iOS 11 и имате някъде около 80 мегабайта свободна памет, то тогава отговаряте на изискванията на Newton Calendar. Просто потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка, свалете безплатната разработка и сте готови да се възползвате от нейните страхотни възможности.

За да добавите някое ново събитие в приложението, просто трябва да изберете дата, след това да докоснете върху нея и сте готови. Всичко става с няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки, но това не е всичко. При положение, че няма да успеете да се справите с някое вече предстоящо събитие, може да уведомите останалите свързани лица с него, след като докоснете върху съответната дата и пуснете едно малко известие и не на последно място – Newton Mail може да работи в тясна връзка и с мейл клиента на CloudMagic.

Разбира се, всяка една от изброените възможности в двете разработки на CloudMagic се припокрива и с тези в заложените приложения Mail и Calendar, но от друга страна, нищо не ви спира да изпробвате интуитивните функции на Newton по безплатен начин.

Източник: Cult of Mac

iPad June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.