imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Фоново изображение за macOS High Sierra и iMac Pro


Техническите характеристики на новото поколение iMac Pro определено са в състояние да впечатлят всеки от нас. В началото на юни Apple показа, че продължава да мисли за професионалните нужди на своите потребители, като представи една изключително мощна настолна машина по време на WWDC 2017. Повече за предложението може да разберете, като посетите тази връзка, а ние сме ви приготвили няколко нови фонови изображения или по-точно този вариант, с който беше представен iMac Pro по време на технологичното мероприятие, но в няколко различни размера.

Припомняме ви, че новата настолна машина се отличава с процесор Intel Xeon, който при по-наточеното предложение може да се похвали с 18 ядра. Оперативната памет стига до 128 GB, докато тази на инсталираната видео карта AMD Pro Vega се равнява отново на завидните, но този път 16 GB. Основната и изключително бърза SSD памет разполага с капацитет от 4 TB и всичко това е събрано в един доста елегантен корпус в цвят Space Gray, пред който е поставен 27 инчов 5K екран.

00_The_new_iMac_Pro

Съвсем традиционно за всяка нова операционна система или пък продукт, компанията отличи своята професионална разработка и с едно тематично фоново изображение. При положение, че сте гледали представянето на iMac Pro по време на WWDC вероятно сте забелязали и огромния син облак върху екрана на машината. Експлозията от наситени цветове определено оставя впечатлението за една впечатляваща мощност, която трудно може да се събере в корпуса на разработката.

imac-pro-wallpaper-color-cloud-burst

Завидните технически характеристики на новия iMac Pro са предназначени за професионалните потребители на Apple, които се занимават със създаване и обработване на визуални ефекти или видеа и други задачи, изискващи голяма процесорна мощ, но това не ви пречи по никакъв начин да се възползвате от фоновото изображение на поколението. За целта свалете този архив и изберете някой от различните размери, съобразно разделителната способност на вашия екран.

За да се запознаете с официалното фоново изображение на iOS 11, посетете тази връзка.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.