imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Изтекоха снимки на iPhone XS и Apple Watch 4


В 9to5Mac се появиха ексклузивни снимки на iPhone XS и Apple Watch, които очакваме да бъдат официално представени на 12 септември. Предстои да разберем дали това наистина са реалните продукти, с които компанията ще ни запознае.

Остават точно 10 дена до най-голямото Apple събитие за годината, а Guilherme Rambo и Zac Hall твърдят, че са се сдобили по неофициален начин със снимки, които могат да вдигнат завесата около най-очакваните продукти на компанията още преди Тим Кук и колегите му да излязат на сцената в Steve Jobs Theater. Знаейки успеваемостта в прогнозите на Guilherme Rambo, не бихме се учудили, ако снимките са реални – все пак този разработчик успя да разкрие с подробности iPhoneX още преди неговото представяне, използвайки софтуерния код, заложен в HomePod.

На сегашните снимки можем да видим iPhoneXS и 4-то поколение AppleWatch в цвят copper gold. От 9to5Mac изглеждат убедени, че именно така ще бъдат наречени тези нови Apple устройства.

Изглежда от компанията са решили отново да заложат на златния цвят, но с известна разлика. Този път златното е по-тъмно, а рамката от неръждаема стомана изглежда доста приятно. На снимките можем да видим и нов изглед на циферблата за Apple Watch.

Не ни остава нищо друго освен да изчакаме до 12 септември, когато ще разберем какви наистина са плановете на Apple. Няма да пропуснем да ви информираме за най-интересните новини от събитието, още докато се случват.

Източник: 9to5Mac

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.