imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Изучаване на чужд език с новата актуализация на Duolingo


Вероятно всеки от нас е стигнал абсолютно самостоятелно до заключението, че добрите граматически познания и богат речник не са достатъчни, за да комуникираме по един свободен начин на избран език. Разбира се, както с всяко нещо, и при изучаването на чужд език, практиката е от изключително значение, а точно тук може да се притече на помощ и най-новата актуализация на iOS приложението Duolingo.

Образователното приложение е разработено от TechCrunch, като компанията осъзнава, че най-доброто решение за вас би било да попаднете в държава, говореща изучавания от вас език или в подобно общество. Разбира се, не всеки от нас разполага с тази възможност, а защо просто да не си поговорим с Duolingo, който определено ще ни накара да се почувстваме в света на езика, който изучаваме.

screen696x696

Безплатното приложение е в състояние да ви предложи един приятен и изключително полезен чат с така наречените AI ботове. Още със самото стартиране на Duolingo, разполагате с възможност за избор между три виртуални личности, с които да проведете разговор, като при положение, че се затруднявате с отговора, те ще допишат съобщението вместо вас.

screen696x696-2

Последната версия на приложението ви предлага три езика – немски, френски и испански, като в най-скоро време ще бъде разширена. Вероятно следващата актуализация ще донесе и още една промяна, благодарение на която ще разполагате с възможност да упражните своя свободен, разговорен стил, съобразно избран език.

screen696x696-3

Хубаво е да знаете, че интелигентните ботове са разположени на специално определени за целта сървъри, а точно поради тази причина, за да разговаряте с Duolingo, вашето устройство трябва да бъде свързано с интернет.

За да свалите образователното приложение, посетете следната връзка или просто го потърсете по стандартен начин в App Store.

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.