imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Извършване на App Store покупка през iOS приложение


Ако искате да поставите рестрикция върху всички App Store покупки през вашето iOS устройство, това може да стане по доста лесен начин. Просто посетете тази връзка и вижте стъпките, които трябва да предприемете за целта, но монетата винаги има и друга страна. При положение, че желаете да направите някоя покупка през вече свалено iOS приложение, ние ще ви покажем по какъв начин може да се възползвате от полезната услуга.

Без значение дали разполагате с платено или безплатно приложение, голяма част от всички разработки в App Store ви позволяват да направите вътрешна покупка. С нея може да преминете от стандартна към разширена версия на съответното приложение, да получите някоя допълнителна възможност или просто да премахнете всички рекламни известия, които доста често са неразелна част от всяко безплатно приложение. За да направите своята покупка, трябва да преминете през няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки.

Съобразно приложението, през което желаете да направите покупка, извършването на това ваше действие може да стане по няколко начина. Доста често разработките за iOS питат периодично дали желаете да се възползвате от някоя допълнителна и платена възможност (обикновенно когато имате най-голяма нужда от нея), а вие просто трябва да потвърдите желанието си и сте готови, но ако това не се случи, ще се наложи да потърсите допълнителните варианти, след като отворите приложението и разгледате неговото меню.

Ако липсва вариант за извършване на покупка през приложението в самата разработка, потърсете заглавието в App Store, изберете съответната допълнителна възможност или пакет, докоснете върху него и потвърдете желанието си по стандартен начин и сте готови. Вече може да се насладите на разширените възможности, с които се отличава съответното приложение или игра, а ние ви припомняме, че от около две години, срещу всеки качен вариант в App Store може да видите неговата крайна сума, която трябва да заплатите и в официалната валута за нашата държава.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.