imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Извършване на покупка през iOS приложение


За да си припомните продуктите, които Apple пусна на пазара през миналата година, просто посетете тази връзка, но вече сме 2018-та. Надяваме се, че следващите 12 месеца ще бъдат изпълнени с много положителни емоции за всеки от нас, а при положение, че сте решили да направите някоя покупка през вече свалено iOS приложение, ние ще ви покажем точно по какъв начин може да стане това.

Без значение дали разполагате с някое платено или безплатно приложение, голяма част от всички разработки в App Store ви позволяват да направите вътрешна покупка. С нея може да преминете от стандартна към разширена версия на съответното приложение, да получите някоя допълнителна възможност или просто да премахнете всички рекламни съобщения, ако приложението е безплатно. За да направите своята покупка, трябва да преминете през няколко лесни за изпълнение стъпки.

Съобразно приложението, през което желаете да направите покупка, извършването на това ваше действие може да стане по няколко начина. Доста често iOS разработките питат периодично дали желаете да се възползвате от някоя допълнителна и платена възможност, като вие просто трябва да потвърдите желанието си и сте готови, но ако това не се случи, ще се наложи да се потърсите допълнителните варианти, след като отворите приложението и разгледате неговото меню.

Ако липсва вариант за извършване на покупка през приложението в самата разработка, потърсете заглавието в App Store, изберете съответната допълнителна възможност или пакет, докоснете върху него и потвърдете желанието си по стандартен начин и сте готови. Вече може да се насладите на разширените възможности, с които се отличава съответното приложение или игра, а ние ви припомняме, че срещу всеки качен вариант в App Store може да видите неговата крайна сума, която трябва да заплатите и в официалната валута за нашата държава.

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.