imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Jeep Compas ще дебютира с удобната CarPlay връзка


Страхотното автомобилно изложение LA Auto Show стартира преди броени часове, като определено подкрепи нашите очаквания. Само преди два дни ви представихме няколко съвместими с CarPlay модела, които очаквахме да бъдат представени по време на събитието, като към тях вече може да добавим и още един свеж представител, този път в лицето на Jeep Compas.

Все повече автомобилни производители интегрират любопитната CarPlay връзка във фабрично заложените инфотеймънт системи, като това изобщо не трябва да ни изненадва. Удобството, което може да ви предложи интеграцията, определено не е за подминаване. Просто трябва да свържете вашето iOS устройство чрез жична или безжична връзка с вградената автомобилна инфотеймънт система и сте готови.

Голяма част от възможностите, с които разполага вашето iOS устройство, ще бъдат прехвърлени на екрана на централната конзола, а вие ще разполагате с удобната възможност да повикате всяка една функция чрез стандартните за автомобила контролни бутони или просто като докоснете върху чувствителния на допир дисплей по съвсем стандартен начин.

Припомняме ви, че голяма част от новите модели на Fiat Chrysler разполагат с вградена 5, 7 или 8.5 инчова инфотеймънт Uconnect 4.0 система, която, разбира се, е абсолютно съвместима с разработената от Apple възможност за iOS връзка. Точно с това удобство ще може да се похвали и новото Jeep Compas поколение, което ще бъде пуснато в продажба в следващите няколко седмици, като първите бройки ще бъдат доставени в началото на идната година.

По всичко изглежда, че очакваното поколение Jeep Compas ще може да претърпи и значително надграждане на вградената инфотеймънт система. Само преди броени дни Alpine, производител на висококачествена аудио техника, пусна в продажба съвместима с CarPlay инфотеймънт система, която може да бъде инсталирана в Compas 2017-та.

С всички автомобилни представители, част от голямото CarPlay семейство, може да се запознаете на официалната интернет страница на услугата, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.