imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нови висококачествени снимки на iPhone 7


Очакваното седмо поколение iPhone ще дебютира след около шест седмици, а вече разполагаме със съвсем ясна представа, както за техническите характеристики, така и за неговите размери и дизайн.

Снимките, които ще ви представим днес, отразяват задната част на устройството, а за разлика от всички подобни, с които сме ви запознали до този момент, днешните са с изключително добро качество. Предоставени от NowhereElse.FR, страхотните изображения за пореден път подкрепят прогнозите за абсолютно идентичен размер с този на 6-тата серия, както и сравнително малка разлика в дизайна.

iphone-7-clear-picture

Видно от любопитните снимки, двете линии, в които се крият вградените антени, са преместени в горната и в долната странична част на устройството. Предвиденият отвор за задна камера е значително по-голям, а това подкрепя всички предположения до този момент за по-висококачествена камера, а при вариант Plus, тя ще бъде двойна, което налага и по-голяма, 3 GB оперативна памет, за да може да се справи с обработката на висококачествените изображения.

iphone-7-boitier-dore

Предната част на устройството ще предложи един обновен екран с нова подредба на сензорите, по-голяма слушалка, както и най-вероятно вграден Force Touch Home бутон, който ще симулира усещането за натискане на традиционния физически, а същевременно с това ще реагира много по-бързо, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

Долната странична част на устройството, както може да си припомните тук, също ще предложи една любопитна новост. Стандартният аудио изход е премахнат, а на негово място вероятно ще бъде позициониран втори говорител, благодарение на който iPhone 7 ще може да възпроизвежда стерео звук. Стандартните жични слушалки ще бъдат изместени от безжични. Разбира се, ще съществува възможност и за включване на слушалки с кабел, като за целта ще е нужен преходник, който просто трябва да включите в стандартния Lightning порт.

Базовото изпълнение на очакваното устройство ще разполага с 32 GB вградена памет, процесорен чип А10, а освен стандартните разцветки, вероятно ще бъде предложен още един цвят, подобен на Space Gray, за който може да разберете повече, като натиснете тук.

iPhone 7 ще дебютира през месец септември, заедно с най-голямата, 10-та актуализация на iOS, за която може да разберете повече, като кликнете върху тази връзка.

Източник: nowhereelse.fr

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.