imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Висококачествено видео показва как ще изглежда iPhone 8


Голяма част от прогнозите, които разгледахме през последните седмици, загатват не само за няколко основни технически промени в очакваното осмо поколение iPhone, но и за появата на две нови разцветки на корпуса. Според Ming-Chi Kuo, устройството на Apple от най-висок клас ще дебютира през септември в три цвята, като до познатия Jet Black ще се подредят изцяло новите Copper Gold и White, а ние вече можем да разгледаме и едно доста висококачествено видео представяне на предложенията.

Припомняме ви, че не малка част от източниците застават зад появата на iPhone 8 с разпънат 5.8 инчов OLED екран и премахнат Home бутон. По всичко изглежда, че той ще се визуализира в долната част на екрана, само когато имаме нужда от него, което важи и за вградена в екрана технология за разпознаване на вашия пръстов отпечатък. Задачата на биометричната разработка ще бъде подкрепена от иновативния 3D лазарен сензор, който ще може да се похвали и с още едно доста сериозно приложение.

Вероятно лазерната технология ще намери своето място и в приложенията с елементи на добавена реалност, които се очаква да стават все повече, особено след появата на iOS 11. По време на WWDC през юни, Apple предостави достъп на разработчиците до новата ARKit връзка, благодарение на която всеки може да кодира AR приложение по доста лесен начин. Според повечето източници, iOS 11 може да се превърне в най-голямата платформа за “Добавена реалност”, но нека видим и страхотното видео представяне на iPhone 8, което Danny Winget сподели в своята YouTube страница.

Висококачествените кадри разкриват точно три разцветки на корпуса на очакваното осмо поколение. За разлика от изцяло черното изпълнение, вариантите White и Copper Gold се отличават с бяла рамка около екрана и съответно сребриста и златиста, вероятно стоманена странична рамка. Всяко от предложенията изглежда естетически издържано, но каквото и да кажем – черната рамка около екрана на Jet Black изглежда невероятно. Все още нямаме представи за произхода на макетните изпълнения, които са използвани в днешното видео, но това не е толкова притеснително.

През септември Apple ще ни запознае със своето празнично устройство от най-висок клас, а за да разберете повече за iPhone 8, посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.