imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как да изключите Show Activity Status в Instagram за iOS


Благодарение на новата Type възможност, която към днешна дата се отразява поетапно, всеки от вас може да публикува текстово съдържание без да прилага каквото и да е изображение или видео към него. Просто въвеждате текст, избирате фон и сте готови. За да се възползвате от промяната, трябва да инсталирате последната версия на Instagram, а ние ще разгледаме още една полезна функция в нея.

Вграденият Activity Status в приложението на социалната мрежа не само за iOS ви позволява да видите преди колко време е използвал разработката всеки един от вашите приятели или познати и не само. Разполагате с възможност да разберете кои потребители са на линия в този момент, но разбира се, това важи и за ответната страна спрямо вас, което с последната версия на приложението не е чак толкова голям проблем. За да скриете вашата активност, просто трябва да изключите Show Activity Status, а ние ще ви покажем как може да стане това.

Преди всичко, актуализирайте приложението на социалната мрежа по стандартен начин през App Store и раздел Updates, след това го отворете и се насочете към вашия профил. Остава само да докоснете върху малкото зъбно колело, разположено в горната дясна част на екрана, да потърсите Show Activity Status, да изключите тази възможност и сте готови, но има и една особеност. Трябва да знаете, че с това действие, нито един от вашите контакти няма да знае дали в момента използвате приложението или пък преди колко време сте го използвали, но и вие няма да разполагате с право на достъп до тази информация, съобразно който и да е от вашите приятели.

Промяната оказва отражение и върху свързаното приложение Direct, към което социалната мрежа съвсем скоро ще прехвърли всички стартирани разговори, но за да се възползвате от него ще трябва да изчакате още малко. Разработката все още не е налична за сваляне в рамките на Европа, а за да разберете повече за нея, просто посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.