imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да изтриете вече инсталирано iMessage разширение


За да скриете от ответната страна дали изпратеното от него съобщение е прочетено през Messages, трябва да изпълните следните стъпки. Отворете съответния разговор и погледнете към горната дясна част на екрана. Докоснете върху кръглата икона, след това изключите Send Read Receipts и сте готови. Вече ответната страна няма да получава никаква информация за вашите действия, а ние ще ви покажем какво трябва да направите, за да изтриете вече инсталирано през Messages App Store разширение.

Статистически погледнато, вероятността да използвате по-стара от десетата версия на мобилната операционна система е доста малка, което означава само едно. Пред вас няма абсолютно никаква пречка да се възползвате от страхотните iMessage стикери и разширения. Всеки потребител може да свали неограничен брой варианти, включително и малки игри, след като посети раздел App Store в приложението Messages, но ако вече разполагате с доста разширения, които не използвате, това не трябва да ви притеснява.

Макар и в настройките на вашето iOS устройство да не съществува вариант за премахване на iMessage разширение, това може да стане по изключително лесен начин. Просто отворете заложеното приложение Messages и някой съществуващ разговор. Потърсете стандартната за App Store икона в долната част на екрана, точно до полето за въвеждане на текст. При положение, че тя липсва, докоснете върху стандартната икона за допълнителни възможности и сте почти готови.

Остава само да визуализирате всички вече инсталирани iMessage разширения, което може да стане, като докоснете върху иконата с три малки точки, разположена от дясната страна на екрана, а за да премахнете някое от тях, просто задръжте с пръст върху него и изтрийте предложението по стандартен начин. Повторете тази стъпка с всяко следващо разширение и сте готови, а за да разберете повече за възможностите, с които може да се похвали последната версия на мобилната операционна система, посетете тази връзка.

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.