imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да изтриете вече инсталирано iMessage разширение


За да скриете от ответната страна дали изпратеното от него съобщение е прочетено през Messages, трябва да изпълните следните стъпки. Отворете съответния разговор и погледнете към горната дясна част на екрана. Докоснете върху кръглата икона, след това изключите Send Read Receipts и сте готови. Вече ответната страна няма да получава никаква информация за вашите действия, а ние ще ви покажем какво трябва да направите, за да изтриете вече инсталирано през Messages App Store разширение.

Статистически погледнато, вероятността да използвате по-стара от десетата версия на мобилната операционна система е доста малка, което означава само едно. Пред вас няма абсолютно никаква пречка да се възползвате от страхотните iMessage стикери и разширения. Всеки потребител може да свали неограничен брой варианти, включително и малки игри, след като посети раздел App Store в приложението Messages, но ако вече разполагате с доста разширения, които не използвате, това не трябва да ви притеснява.

Макар и в настройките на вашето iOS устройство да не съществува вариант за премахване на iMessage разширение, това може да стане по изключително лесен начин. Просто отворете заложеното приложение Messages и някой съществуващ разговор. Потърсете стандартната за App Store икона в долната част на екрана, точно до полето за въвеждане на текст. При положение, че тя липсва, докоснете върху стандартната икона за допълнителни възможности и сте почти готови.

Остава само да визуализирате всички вече инсталирани iMessage разширения, което може да стане, като докоснете върху иконата с три малки точки, разположена от дясната страна на екрана, а за да премахнете някое от тях, просто задръжте с пръст върху него и изтрийте предложението по стандартен начин. Повторете тази стъпка с всяко следващо разширение и сте готови, а за да разберете повече за възможностите, с които може да се похвали последната версия на мобилната операционна система, посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.