imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да направите видео запис на вашия iPhone екран през iOS


Последната версия на iOS може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения. Статистически допускаме, че вече разполагате с iOS 12, а ние ще ви покажем как да направите видео запис на екрана през последната версия на мобилната операционна система и не само. За да се възползвате от Screen Recording, трябва да разполагате с iOS 11 или по-нова версия на системата, но нека видим и какви стъпки се налага да предприемете за целта.

Достатъчно е само да добавите Screen Recording в Control Centre, като отворите Customize Controls в раздел Control Center на Settings и сте почти готови. Спуснете контролния център, след това докоснете върху иконата за запис, а когато приключите с желаните за записване действия, повторете последните стъпки, за да сложите край на вашето видео.

За да стигнете до всички направени Screen Recording записи, отворете заложеното приложение Photos и потърсете Camera Roll, а за да разберете повече за промените, с които ще може да се похвали следващата версия на мобилната операционна система или iOS 13, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.