imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да отворите YouTube връзка през Safari за iOS


Дори и все още да не сте инсталирали мобилната версия на YouTube на вашия iPhone или iPad, всеки път когато се опитате да отворите някое видео през Safari или просто YouTube връзка от друг източник, платформата ще ви предлага да свалите нейното приложение, което е съвсем разбираемо. Разработката е доста по-лесна за управление и е подходящо оптимизирана за вашето iOS устройство, но все пак, ако точно в този момент искате да прегледате съответното видео през Safari, това може да стане по един доста лесен начин.

Ако вече сте инсталирали безплатното приложение на YouTube за iOS, всеки път, когато се опитате да отворите видео връзка към платформата, системата ще ви пренасочва по автоматичен начин към разработката. Ако не желаете това да се случва, просто докоснете върху Cancel, когато се появи малкият прозорец, който ви пита дали искате да отворите съдържанието през приложението YouTube. Видеото ще се зареди през Safari, но ако това не стане, има и още един вариант, който при всички положения няма да ви предаде.

Обърнете внимание на връзката, която в повечето случай започва стандартно с три пъти w и името на платформата. Просто покажете на сайта, че искате да отворите съдържанието през вашия мобилен браузър, като замените www. с m. и сте готови. Докоснете върху Go, за да потвърдите действието си, с което желаното за преглед видео ще се зареди мигновено през Safari и не само. Системата дори няма да поиска да отвори съдържанието през мобилното приложение на YouTube за iOS.

Трябва да знаете, че дори и да премахнете разработката на YouTube от вашия iPhone или iPad, това няма да ви спаси от досадния диалог, всеки път когато се опитате да стартирате видео през Safari или някоя връзка. Системата ще ви пита дали искате да инсталирате приложението, вместо стандартния въпрос дали да зареди съдържанието през него, а за да разберете повече за промените, с които може да се похвали YouTube за iOS през последните няколко месеца, посетете тази връзка.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.