imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как да превърнете анимиран емотикон в GIF през iOS


Възможностите на Workflow за създаване на автоматизирани процеси определено биха могли да ви спестят доста време. Приложението не е фабрично заложено в мобилната операционна система, но това не трябва да ви притеснява. Преди почти година Apple придоби Workflow, а вие можете да свалите приложението безплатно. Тук ще ви покажем какви стъпки трябва да предприемете, за да превърнете анимиран емотикон в GIF.

Припомняме ви, че полезното приложение разполага с един изключително елегантен и функционален дизайн, за което свидетелства и неговата Apple Design награда от преди няколко години, но това не е всичко. Разполагате с вариант да създадете свой собствен процес, като маркирате действията, които желаете, измежду няколко стотин възможности, а за да превърнете Animoji в GIF, преди всичко трябва да отворите заложеното приложение Messages.

За да създадете анимиран емотикон, отворете съществуващ разговор или започнете да пишете ново iMessage съобщение. След това отправете поглед към долната част на екрана, докоснете върху Animoji, изберете някое от предложенията, като лисица, еднорог, маймуна или което и да е от всички налични, докоснете върху него, застанете пред предната камера на вашия iPhone X и стартирайте запис по стандартен начин. Остава само да запазите вашия нов проект под формата на видео съдържание и сте почти готови.


Ако сте изпълнили горната стъпка, отворете Workflow и напишете Convert Animoji To GIF в полетно за търсене. Докоснете върху Play, след това изберете вече запазения анимиран емотикон под формата на видео и сте готови. Може да запишете вашето ново GIF съдържание или пък да го споделите с някой приятел през която и да е социална мрежа и то без да напускате рамките на Workflow, но има и една малка особеност. За да се възползвате от Animoji, трябва да разполагате с последното, десето поколение iPhone.

Повече за страхотните анимирани емотикони, с които се отличава iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка, а за възможностите на приложението Workflow, като натиснете тук.

AirPods game w1 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.