imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да синхронизирате автоматично iOS устройствата си


За да синхронизирате вашите iOS устройствоа с iCloud не е нужно да предприемате никакви стъпки, освен една основна. Просто стартирайте разработките през един и същ Apple ID акаунт и сте готови, а ние ще ви покажем как да синхронизирате автоматично вашите приложения, актуализации, виртуални книги и музика, примерно между вашия iPhone и iPad или пък между два смартфона.

Преди всичко, трябва да се уверите, че всяко от устройствата е стартирано през един и същ Apple ID акаунт, а останалите стъпки са съвсем лесни за изпълнение. Просто отворете системните настройки, след това докоснете върху iTunes & App Store и потърсете раздел Automatic Downloads. Остава само да включите някоя от изброените опции като Music, Apps, Books & Audiobooks или Updates или всички от тях и сте готови, но има и една особеност, на която трябва да обърнете внимание.

Ако активирате автоматичното синхронизиране на приложения, след като включите опция Apps през вашия iPad, всяко инсталирано приложение през свързания iPhone ще се появи автоматично и на ответния таблет, но нещата няма да се случат по този начин и в обратната посока. За да се възползвате от автоматичното инсталиране на приложения и през вашия iPhone, ще се наложи да изпълните описаните стъпки и през него, а ние се надяваме, че тази малка, но от друга страна доста полезна възможност ще намери място и във вашето ежедневие.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.