imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да стартирате колективен FaceTime разговор през iOS 12


Ако не сте проследили всички бети на iOS 12, припомняме, че представената в първите тестови варианти възможност за провеждане на колективен FaceTime разговор изчезна от системата с нейната седма тестова версия, което не беше чак толкова голям проблем. Както обещаха разработчиците от Apple, промяната дебютира заедно с първата актуализация на официалната версия на iOS 12, а ние ще ви покажем как да се възползвате от полезната функция.

Нямаме никаква представа защо Group FaceTime изчезна от официалната версия на iOS 12. Вероятно системата не е функционирала правилно при разговор с максималните 32 участника или пък компанията е планирала да представи полезната възможност заедно с появата на третото поколение iPad Pro, но едно е сигурно. Новите таблети на Apple с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth камера се появиха преди няма и седмица, а ние вече знаем, че Group FaceTime функционира без никакъв проблем.

За да стартирате колективен FaceTime разговор, преди всичко ще трябва да инсталирате първата актуализация на iOS 12, което може да стане по доста лесен начин. Подготовката е стандартна. Заредете батерията на своето устройство на 100% и се свържете с качествен интернет източник. Остава само да отворите системните настройки, след това General, Software Updates и да стартирате процеса, като докоснете върху Download & Install.

Ако вече разполагате с iOS 12.1, може да стартирате колективен FaceTime разговор доста лесно. Отворете заложеното приложение и докоснете върху малкия плюс, разположен в горния десен ъгъл. Добавете един по един всички контакти. За да стартирате конферентната връзка, докоснете върху зелената икона със слушалка за аудио разговор или с камера за видео, изчакайте докато се свържете с ответните страни и сте готови, а ако искате да се върнете към съществуващ разговор, това може да стане по още по-лесен начин. Докоснете върху създадената група и изберете аудио или видео режим.

Повече за iOS 12.1 може да разберете, след като посетите тази връзка, а за да се запознаете със страхотното трето поколение iPad Pro, натиснете тук.

MBPro promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.