imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как да стигнете до ваше скрито iOS приложение


Заедно с iOS 11, се запознахме и с един изцяло нов вариант на App Store. Вече всеки потребител разполага с възможност да открие търсеното от него приложение или игра по един съвсем лесен начин. Съдържанието вече е разпределено в тематични категории, потребителските отзиви и оценки са изключително достъпни, а ние ще ви покажем как отново да стигнете до някое приложение, което преди време сте скрили.

Преди да започнем, нека видим по какъв начин може да скриете някое от приложенията, които вече сте инсталирали или сте използвали преди време. Достатъчно е да отворите App Store, след това вашия профил, като докоснете върху малката снимка, която се намира в горната дясна част на екрана. Остава само да се отправите към раздел Purchased, да докоснете върху My Purchases и сте почти готови. Пред вас ще се визуализират всички app-ове, които някога сте инсталирали, а за да скриете някой от тях, просто плъзнете с пръст от дясно на ляво върху неговото име и докоснете върху Hide, но има и една малка особеност.

Ако вече сте се възползвали от горната възможност, независимо дали защото приложението е остаряло, не разполага със съвместима версия или просто защото сте преценили, че никога повече няма да името нужда от него, то ще се скрие и от списъците на App Store. След време обаче можете да си промените мнението и да решите да го свалите отново. За целта, ще се наложи да го потърсите в iTunes. Трябва да отворите раздел Hidden Purchases, а след като откриете желаната разработка, просто кликнете върху бутон Unhide, който се намира точно под нея и сте готови.

Вероятно с някоя от следващите актуализации на iOS тази възможност ще се появи и в мобилната версия на App Store, но до тогава разполагате с възможност да визуализирате вашите скрити приложения през настолната, стига да не сте инсталирали по-нов iTunes от 12.7. Повече за промените, с които се отличава последната версия на мобилната операционна система може да разберете, като посетите тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.