imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето как да заредите батерията на вашия iPhone по-бързо


В рамките на натовареното ежедневие винаги стигаме до една не толкова приятна част от него, в която трябва да заредим батерията на своя iPhone на сто процента, но не разполагаме с необходимото време за целта. Това вероятно принуждава и вас да вземете някоя външна батерия или зарядното за вашия автомобил и да продължите процеса по зареждане и в движение, но не трябва да забравяте, че това може да се случи и по един значително по-бърз начин.

За да видите колко време отнемат различните жични и безжични варианти на зареждане на iPhone X, iPhone 8 и 8 Plus, посетете тази връзка, а за да заредите вашия iPhone по стандартен начин, преди всичко ще се наложи да се съобразите с няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки. Просто деактивирайте всички модули за комуникация, които изразходват енергия, като този за мобилни данни, блутут и безжична мрежа и не на последно място – не използвайте устройството. Все пак всяко ваше действие изразходва енергия, с което процесът по зареждане се удължава.

Горните стъпки ще окажат влияние при всички положения и iPhone поколения, но не трябва да забравяте, че от водещо значение за по-бързото зареждане е и зарядното устройство. Стандартното 5 ватово предложение може да се справи по доста приличен начин със своята задача, но ако решите да преминете към 12 ватовото зарядно, нещата ще се променят значително. Според последния доклад на MacRumors, при остатъчен заряд на батерията от 1 % и активиран Airplane режим, през първите 15 минути на зареждане с 5 ватовото зарядно, устройството ще достигнете до заряд от 11 %, докато при 12 ватовото предложение той ще се равнява на 21 %.

Припомняме ви, че 12 ватовото зарядно устройство е точно това, с което идва в комплект вашият iPad, но разполагате с възможност да го използвате без никакъв проблем и с което и да е iPhone поколение, без да се притеснявате за това, че може да увредите вградената батерия. Ако не разполагате с подобен аксесоар, винаги може да го закупите от някой от магазините на iStyle или онлайн, като посетите следната връзка, а ние ви припомняме, че при употребата на всяко различно от Apple или сертифицирано от Apple зарядно устройство, рискувате да повредите батерията на вашия iPhone.

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.