imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Как се представят новите iPhone поколения в реална среда


Най-значимото събитие на Apple за годината вече остана в миналото. Преди броени часове компанията ни запозна Apple Watch 4 и не само. Умната разработка беше последвана и от iPhone поколения Xs, Xs Max и Xr. Техническите характеристики на устройствата са повече от впечатляващи, но явно идва време да видим и как се представят в реална среда или поне как изглеждат в ръцете на представителите на The Verge, WIRED и CNet.

Преди всичко, отново ще подчертаем основната техническа разлика между поколение Xs заедно с неговия по-голям вариант Xs Max и по-бюджетното устройство Xr. Флагшип моделите разполагат с OLED екран и вградена двойна камера от задната страна на корпуса, за разлика от единичната камера и Liquid Retina дисплея при поколение Xr, но нека видим и интересните видео прегледи на устройствата, споделени от The Verge, WIRED и CNet преди броени часове.

The Verge

WIRED

CNet

Нямаме търпение да разберем какви ще са точните цени на новите iPhone поколения, както и кога ще пристигнат в България. Следете iStyle.bg, iMagazin.bg и Facebook страницата ни, за да бъдете първите, които ще разберат когато това се случи.

MBPro promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.