imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето как може да работи iPhone 8 без Home бутон


Малко преди средата на септември Apple ще представи своя нов iPhone или поне според последната прогноза, която разгледахме, но това не е всичко, което знаем за очаквания смартфон от най-висок клас на компанията.

Припомняме ви, че не малка част от източниците загатват за устройство със стъклен корпус, 5.8 инчов разпънат дисплей, 3D лазарен сензор и с една изцяло нова технология за разпознаване на пръстов отпечатък, която ще бъде вградена в екрана на устройството. Стандартният Home бутон ще остане в миналото, като на негово място ще се появи виртуален такъв, но не и според Mark Gurman и неговото последно предположение.

Доказалият се със своите доста точни прогнози журналист потвърждава изброените технически характеристики на очакваното осмо поколение, освен една. Според Mark Gurman през септември няма да се запознаем с виртуален Home бутон, който ще се появява само когато имаме нужда от него. Копчето ще изчезне изцяло от устройството, като на негово място ще се появи една доста лесна за повикване функция, с която всеки потребител ще може да премине към друго приложение или просто да затвори това, в което се намира към момента.

По всичко изглежда, че прогнозата на Gurman се припокрива с интересното видео, което Guilherme Rambo сподели в своя Twitter акаунт преди повече от седмица, но нека видим по какъв начин всеки потребител ще може да отключи своето устройство. Вероятно точно тук ще се намеси и изцяло новият 3D лазарен сензор, който ще може да разпознае вашето лице, а останалата част е съвсем стандартна. Просто трябва да плъзнете пръст върху екрана или да го докоснете, с което новото поколение iPhone ще разпознае вашия отпечатък и сте готови.

Съвсем скоро ще разберем дали интересното предположение на Gurman ще намери отражение в очаквания iPhone на Apple, а ние ви припомняме, че устройството ще дебютира заедно с iOS 11. Повече за новата операционна система може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: MacRumors

Newsletter game article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.