imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какви iPad поколения очакваме да видим през тази година


Последното технологично събитие на Apple за миналата година ни запозна не само със страхотното MacBook Air поколение с Retina дисплей и мощната версия на Mac mini, но и с едно изцяло ново iPad Pro поколение. Трябва да знаете, че таблетът разполага с разпънат екран във всеки край и TrueDepth камера, но изглежда, че тази разработка е само началото. Според последния доклад на Ming-Chi Kuo от KGI, в рамките на тази година ще се запознаем с няколко нови iPad поколения, като всяко от тях ще може да се похвали със страхотните iPad Pro отличителни белези.

Припомняме ви, че в рамките на изминалата пролет Apple представи две нови или по-скоро актуализирани iPad предложения. iPad Air и петото mini поколение, но явно това няма да са единствените разработки от категорията, с които ще се запознаем през 2019-та. Зад твърдението застава и поредното заявление на компанията в Евразийската икономическа комисия (EEC) за регистрация на пет нови A2068, A2197, A2198, A2228 и A2230 модела, а според повечето източници, зад тези варианти се крият следните таблети:

  • Актуализиран вариант на последното iPad Pro поколение с по-малък екран.
  • Актуализиран вариант на последното iPad Pro поколение с по-голям екран.
  • 10.2 инчово iPad поколение с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth камера.

След като изключим актуализираното iPad Pro поколение, чиито размери вероятно няма да преминат през никаква промяна, Kuo прогнозира още едно устройство, което ще се задвижва с iPadOS – изцяло нов вариант на 9.7 инчовото iPad поколение (с разпънат 10.2 инчов екран и вградена TrueDepth камера). Повече за представеното в края на миналата година iPad Pro поколение с екран от край до край и вградена TrueDepth камера може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: MacRumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.