imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какви продукти може да очакваме от Apple тази есен


Ако все още не сте се запознали с тестовите варианти на новите операционни системи на Apple, трябва да се върнете към началото на юни или към организираната от технологичния гигант Световна конференция на разработчиците. По време на WWDC компанията представи първите тестови версии на iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 и tvOS 12, но нека разгледаме и прогнозираната от Ming-Chi Kuo продуктова линия на Apple, която вероятно ще срещне бял ден в рамките на тази есен.

Колкото и да ни се иска, към днешна дата не бихме могли да сме сигурни в което и да е от всички интересни предположения на доказалия се със своите точни прогнози анализатор от KGI, което е съвсем разбираемо. Apple пази в тайна всяка своя разработка, независимо дали става на въпрос просто за актуализиран продукт или пък за изцяло нов, докато последният доклад на Ming-Chi Kuo загатва за появата на доста интересни предложения в рамките на предстоящата есен.

iPhone

Отново очакваните варианти са точно три – актуализиран 5.8 инчов iPhone X, 6.5 инчово поколение Plus на смартфона на Apple от най-висок клас и 6.1 инчов OLED смартфон. Всяко от устройствата ще разполага с разпънат екран във всеки край, вградена TrueDepth предна камера и процесорен чип A12.

iPad Pro

Вероятно съвсем скоро ще се запознаем и с прогнозираните 11 и 12.9 инчови поколения iPad Pro. Всяка от разработките ще се отличава с разпънат екран във всеки край, дизайн, наподобяващ доста на този, с който може да се похвали iPhone X и вградена TrueDepth предна камера.

Mac mini

Компактният настолен компютър не може да се похвали с каквато и да е актуализация в рамките на последните три години и половина, което вероятно скоро ще се промени. Kuo не разполага с кой знае колко информация относно техническите характеристики на очакваното поколение, но едно е ясно. При всичко положения, Mac mini ще разполага с по-мощен процесор и видео ускорител.

MacBook Pro

По-мощна серия процесори от ново поколение, за което не разполагаме с никаква информация.

MacBook

По-мощна серия процесори от ново поколение, за което не разполагаме с никаква информация.

Заместител на MacBook Air

При всички положения, прогнозираното поколение няма да носи името на изключително тънката преносима машина, но това не е от толкова голямо значение. Kuo загатва за появата на 13 инчов и то доста по-бюджетен вариант на MacBook, повече за което може да разберете, след като посетите тази връзка.

iMac

По-мощна серия процесори от ново поколение, за което не разполагаме с никаква информация, както и обновен дисплей панел с характеристики, които явно към днешна дата не са известни и за Ming-Chi Kuo.

Apple Watch

Според повечето източници и последния доклад на KGI, в рамките на предстоящата есен ще се запознаем и с две изцяло нови поколения Apple Watch. Те ще разполагат с възможност за следене на сърдечния ритъм, като основната разлика ще бъде в техните 1.57 и 1.78 инчови екрани. Размерите са с около 15% по-големи спрямо тези на актуалното поколение, което вероятно няма да окаже отражение върху външните размери на умния часовник, а това ни кара да смятаме, че декоративната рамка около екрана ще бъде редуцирана.

Ако се чудите какво се случва с прогнозираното второ поколение AirPods и с безжичната AirPower поставка за зареждане, вероятно съвсем скоро ще се запознаем и с тези предложения. Според Kuo, разработките ще се появят отново в рамките на предстоящата есен, а за да се запознаете с представените операционни системи на Apple по време на WWDC, посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.