imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какви продукти може да представи Apple през март


Ако върнем лентата към март 2017 година, Apple ни запозна със своето специално издание на iPhone 7 и 7 Plus с червен корпус, поколение SE с вградена памет от 32 и 128 гигабайта, както и с един бюджетен 9.7 инчов вариант на iPad. Повече за изброените продукти може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще разгледаме един доста интересен доклад на DigiTimes, според който историята ще се повтори и през идния месец.

Преди всичко, не трябва да забравяме, че тайванската медия не може да се похвали с кой знае колко точни предположения. Все пак в началото на миналата година DigiTimes застана зад твърдението, че през април 2017-та ще се запознаем с обновен 10.5 инчов iPad Pro. Смелото предположение така и не срещна бял ден, но това не ни спира да хвърлим един поглед към последните прогнози на източника.

Според DigiTimes, през март, или само след няколко седмици, Apple ще ни запознае с обновен iPad, макар и в доклада да не се споменава абсолютно нищо за неговите размери, поколение и технически характеристики, за разлика от следващата прогноза. На второ и последно място според тайванската медия през март ще се появи и обновен MacBook Pro, но само неговата 13 инчова версия. Отново не се споменава в какво ще се изразяват очакваните промени, въпреки че не е много трудно да се досетим – процесор и графичен ускорител.

Нямаме никаква представа дали този път предположенията на DigiTimes се отличават с по-голяма достоверност. За да разберете дали това е така ще се наложи да изчакате още няколко седмици, а ние ви припомняме, че съществува вероятност през тази пролет да се запознаем и с изцяло нов вариант на iPhone SE или с второто поколение SE. Според значителна част от източниците разработката ще може да се похвали с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth предна камера. Това твърдение обаче наскоро беше поставено под сериозно съмнение от един от най-авторитетните Apple анализатори – Ming-Chi Kuo от KGI Securities.

Източник: 9to5mac

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.