imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какви продукти може да представи Apple през март


Ако върнем лентата към март 2017 година, Apple ни запозна със своето специално издание на iPhone 7 и 7 Plus с червен корпус, поколение SE с вградена памет от 32 и 128 гигабайта, както и с един бюджетен 9.7 инчов вариант на iPad. Повече за изброените продукти може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще разгледаме един доста интересен доклад на DigiTimes, според който историята ще се повтори и през идния месец.

Преди всичко, не трябва да забравяме, че тайванската медия не може да се похвали с кой знае колко точни предположения. Все пак в началото на миналата година DigiTimes застана зад твърдението, че през април 2017-та ще се запознаем с обновен 10.5 инчов iPad Pro. Смелото предположение така и не срещна бял ден, но това не ни спира да хвърлим един поглед към последните прогнози на източника.

Според DigiTimes, през март, или само след няколко седмици, Apple ще ни запознае с обновен iPad, макар и в доклада да не се споменава абсолютно нищо за неговите размери, поколение и технически характеристики, за разлика от следващата прогноза. На второ и последно място според тайванската медия през март ще се появи и обновен MacBook Pro, но само неговата 13 инчова версия. Отново не се споменава в какво ще се изразяват очакваните промени, въпреки че не е много трудно да се досетим – процесор и графичен ускорител.

Нямаме никаква представа дали този път предположенията на DigiTimes се отличават с по-голяма достоверност. За да разберете дали това е така ще се наложи да изчакате още няколко седмици, а ние ви припомняме, че съществува вероятност през тази пролет да се запознаем и с изцяло нов вариант на iPhone SE или с второто поколение SE. Според значителна част от източниците разработката ще може да се похвали с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth предна камера. Това твърдение обаче наскоро беше поставено под сериозно съмнение от един от най-авторитетните Apple анализатори – Ming-Chi Kuo от KGI Securities.

Източник: 9to5mac

iPad June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.