imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какви продукти очакваме от Apple през октомври


Най-значимото събитие на Apple за годината вече остава в миналото. Технологичното мероприятие премина под покрива на Steve Jobs Theatre преди няколко седмици, но ако сте го пропуснали, не трябва да се притеснявате. Просто стартирайте краткото видео представяне в YouTube страницата на компанията, а ние отново ще разгледаме тази част от прогнозираните продукти, която не беше представена по време на Apple Special Event.

За да разберете повече за наследника на iPhone X или поколение Xs и за Xs Max, посетете тази връзка, а за да прегледате подробните характеристики на iPhone Xr, натиснете тук. За изключително сериозните промени, през които е преминало четвъртото поколение на Apple Watch може да разберете, като посетите тази връзка, но нека да си припомним каква са и останалите прогнозирани разработки, с които очакваме да ни изненада Apple в рамките на тази есен или по-скоро в края на октомври месец.

iPhone Xr

На първо място поставяме все още очакваното Xr поколение iPhone. Смартфонът беше представен заедно с флагшип моделите през септември, но все още сме в очакване 6.1 инчовото устройство да бъде пуснато в продажба. Повече за характеристиките на по-бюджетното изпълнение със Super Retina разпънат във всеки край LCD екран може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPad Pro

Изцяло новото iPad Pro поколение ще се отличава с разпънат екран и вградена TrueDepth предна камера. Освен с характерните промени за iPhone X, разработката ще може да се похвали с диагонал на екрана от 11 и 12.9 инча и вграден процесорен чип A12 Bionic, но има и още нещо. Вероятно прогнозираното iPad Pro поколение ще разполага с 18 ватово USB-C зарядно устройство в комплекта.

MacBook

Според Digitimes, преносимият компютър ще разполага с диагонал на екрана от 13 инча, спрямо сегашното 12 инчово предложение и дисплей панел, идентичен на този, с който се отличава актуалното 13 инчово MacBook Pro поколение, но това не е всичко. Източниците загатват, че цената на компютъра няма да се различава кой знае колко от тази на актуалното MacBook Air поколение. Вероятно тя ще бъде малко по-висока, но и значително по-ниска от тази на последния MacBook.

AirPower

Ако трябва да се доверим на част от източниците, в рамките на тази есен ще се появи и прогнозираното AirPower безжично зарядно устройство на Apple. В последно време обаче се появиха известни съмнения дали този продукт въобще ще види бял свят. Достатъчно е само да поставите вашия съвместим iPhone на специалната безжична поставка и неговата батерия автоматично ще премине в режим на зареждане, което се отнася и за Apple Watch. Според Best Buy и Macotakara, очакваната AirPower поставка ще се появи през тази есен, а заедно с нея може да се запознаем и със следващото поколение безжични слушалки на Apple.

До изцяло новите разработки се подреждат и все още очакваните, актуализирани поколения на iMac, Mac mini и 12 инчовия MacBook, но има и една малка особеност. Не трябва да забравяме, че тези прогнози не са подкрепени официално от Apple, което не е чак толкова голям проблем. Вероятно повечето от тях са правдоподобни. Не бихме могли да бъдем сигурни, че предложенията ще се появят през октомври, но от друга страна, вероятността това да се случи до края на годината не е никак малка.

Източник: 9to5mac

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.