imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какво да направите при Cannot Get Mail известие в Mail за iOS


Заложеното приложение Mail в мобилна операционна система се отличава с доста широк набор от възможности. Няма по-лесен начин да прегледате своята поща през iOS, но има и една малка особеност. За да използвате приложението, трябва да въведете своя мейл сървър, потребителско име и парола. Това може да стане като отворите системните настройки, раздел Mail и докоснете върху Accounts, а ние ще ви покажем какво да направите, ако на екрана на вашето устройство се появи неприятното Cannot Get Mail известие.

Ако вече сте конфигурирали един или пък повече мейл акаунти, вероятно знаете, че за да прегледате всички получени писма, трябва да отворите заложеното приложение Mail, след това да докоснете върху All Inboxes и сте готови, но не и ако има проблем с някой от вече въведените мейл сървъри. При неуспешен опит за връзка пред вас ще се появи Cannot Get Mail надпис, което не трябва да ви притеснява. Просто докоснете върху OK, а ние ще ви покажем как да отстраните грешката.

  • Проверете дали вашето устройство разполага с качествена интернет връзка.
  • Вашият мейл сървър може да иска да се впишете отново. При това положение ще срещнете още един прозорец, който ще ви помоли да въведете своята парола. Въведете я повторно и опитайте отново.
  • Проверете за промени в имената на вашия майл сървър и ги отразете в настройките, като отворите своя акаунт през Settings и Mail.
  • Рестартирайте своя iPhone или iPad.

При положение, че вече сте преминали през всяка от описаните стъпки, но грешката все още се появява при опит за връзка с някой от конфигурираните мейл сървъри, вероятно има проблем от другата страна. Просто изчакайте известно време, след което направете повторен опит или се свържете с вашия мейл доставчик, а за да разберете с какви промени може да се похвали доста по-оптимизираната нова версия на мобилната операционна система, която се появи преди около месец, посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.