imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво може да ви предложи 3-тата актуализация на watchOS


Дългоочакваното See you on the 7th събитие се проведе едва преди няколко дни, а заедно със страхотните нови продукти, като iPhone 7, Apple Watch 2, AirPods и няколко нови модела Beats, компанията представи и официалните актуализации на няколко операционни системи, с които работят различни Apple устройства.

Преди броени часове обърнахме внимание на страхотната 10-та актуализация на iOS, за което може да си припомните тук, както и на новата компютърна операционна система, наречена macOS Sierra.

Screen Shot 2016-09-10 at 8.38.47 AM

Възможностите и на двете операционни системи са доста разширени, а до тях подреждаме и официалната 3-та версия на watchOS, която, както знаете, е предназначена за Apple Watch устройство.

Ако все още не сте прегледали изключително полезните промени, които носи 2-рото поколение Apple Watch, може да го направите, като посетите следната връзка, а ние със сигурност смятаме, че всички хардуерни промени определено се подкрепят и допълват от новата watchOS 3 операционна система.

Към голяма част от подобренията, като наличието на нови приложения и теми за циферблата на часовника, бихме прибавили и значително повишената производителност на операционната система, страхотни промени, които със сигурност ще ви оставят с усещането, че носите нов часовник на своята ръка.

Screen Shot 2016-09-10 at 8.39.11 AM

Третата актуализация въвежда изцяло нов Dock, благодарение на който вече ще разполагате с по-бърз и лесен достъп до вашите любими и последно използвани приложения. Всяко едно от тях в новата операционна система е обновено, така че времето за зареждане може да се сравни с почти мигновен процес.

Управлението също е претърпяло известна промяна, като вече просто с едно плъзване на пръст върху екрана от ляво на дясно или в обратната посока, бихте могли да преминете от едно съдържание към друго, а когато прокарате пръст от долната към горната част на екрана на вашето Apple Watch устройство, ще се запознаете и с изцяло обновения Control Center с наличието на разширена информация.

Вече може да споделяте информацията от своите тренировки и постигнати резултати с вашите приятели, както и да коментирате постигнатите от тях резултати по един много лесен начин, директно през вашия умен часовник. Свежата социална промяна изглежда би мотивирала голяма част от потребителите към постигането на по-високи лични рекорди в спортните занимания.

Screen Shot 2016-09-10 at 8.39.28 AM

Едно от любопитните нови приложения, наречено Breathe, ще ви помогне с вашата ежедневна релаксация и ограничаване на стреса, като ви напомня и показва точно по какъв начин и колко дълбоко трябва да поемате въздух, а до него веднага се подреждат и още няколко нови app-ове, като Reminders и Find My Friends.

Наличието на новата SOS функция също изглежда доста удобен вариант, при който, само с едно специфично натискане на страничния бутон, ще може да сигнализирате за спешен случай без значение в коя точка на света се намирате.

До полезната SOS възможност подреждаме и другата удобна функция, която, макар и по различен начин от първата, отново се грижи за вашата сигурност, като съвсем лесно и бързо ви позволява да отключите вашето macOS устройство през часовника.

Подобренията в приложението Messages също изглеждат изключително удобни, като освен обновения дизайн, всеки потребител ще може да отговаря на получените съобщения по съвсем лесен и бърз начин, като изписва всяка една буква с пръст върху екрана на устройството, благодарение на новата функция, наречена Scribble.

Със страхотното второ поколение Apple Watch може да се запознаете, като посетите следната връзка.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.